free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mesélő ékszerek

Borsa         Címkék: dizájn, ékszer, kollekció, medál, tervező 1 hozzászólás

Egy kanadai ékszertervezőnek köszönhetően esküvői násznépet, ketrecbe zárt állatokat vagy akár egy kicsiny könyvtárat is viselhetünk a nyakunkban.

Allison Wells kanadai ékszerdizájner történetmesélő ékszerkollekciót tervezett. A nyakláncokon és fülbevalókon ember- és állatfigurák láthatók különféle szituációkban. Így például az egyik nyakláncon egy komplett esküvői násznép, míg egy másikon néhány apáca, egy újabbon pedig egy decens juhnyáj figyel, méghozzá a sorból kilógó, fekete báránnyal együtt. Akad háromdimenziós, nyitható ketrecmedál is, amihez népes állatkészlet is jár, amelyből a tulajdonos napi hangulatának megfelelően választhat foglyot a ketrecbe. Aki viszont inkább egy könyvtárat szeretne a nyakában hordani, az még válogathat is, hogy Edgar Allen Poe vagy inkább H. G. Wells műveinek miniatűr változatai díszítsék az ékszert."Erősen hiszem, hogy az élet rövid, és az idő repül. Ezért fontos megragadnom a napot, és minden pillanatban a legteljesebben élni. Az egyik mód, amin keresztül ezt meg tudom tenni, a humor és a játék. Ez tükröződik vissza az ékszereimben, amelyek szándékom szerint eszközei és ösztönzői ennek a filozófiának" – írja Wells a honlapján.

Az ékszereket 20 és 350 dollár közötti árfekvésben, torontói és montreali dizájnboltokban árulják, illetve interneten is megrendelhetők a tervezőtől.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés