free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bátorító sminkkészlet

Borsa         Címkék: bántalmazás, erőszak, kampány, smink 0 hozzászólás

Egy Dubaiban működő nővédő szervezet tudatosítani szeretné a bántalmazott nőkben, hogy ami velük történik, az nem normális. Teszik mindezt igen stílusosan.

A bántalmazott nők sokszor nem merik tudatosítani magukban azt, hogy ami velük történik, az nem normális dolog, és mielőbb kiutat kellene keresni belőle. Sokan közülük annyira hozzászoktak ahhoz, hogy életük része az erőszak, hogy gyakorlatilag beépítik annak elviselését a mindennapjaikba. Például sminkkel elfedik az őket borító kék-zöld foltokat és sérüléseket, aztán szépen mennek a dolgukra. A Dubaiban működő City Of Hope nőket védő szervezet a tudatosítás érdekében indított kampányt. A bevásárlóközpontokban olyan sminkkészleteket osztogatnak a nőknek, amelyeken a különféle színű szemhéjfestékek, a púder és a pirosító fölött az erőszak egy-egy megnyilvánulására utaló mondat olvasható: "Ha beléd rúgott. Ha megégetett vasalóval. Ha az arcodba öklözött. Ha megvert egy övvel…" A készlethez járó sminkecset szárán pedig a következő szöveg áll a segélyszervezet telefonszámával együtt: "Ne leplezd el az igazságot. Beszélj!"


 
Reklámszakértők szerint a kampány a maga területén rendkívül stílusosnak és találónak számít. Mindezek után már csak abban lehet reménykedni, hogy nem csupán a reklámszakértők vagy épp a sajtó figyelmét kelti fel a kezdeményezés, hanem a bántalmazott nőkét is. Elvégre ők a valódi célcsoport.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés