free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hófehér kabátban

Borsa         Címkék: divat, fehér, igen, kabát, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Klasszikus, kifinomult szerelés ez, határozott és nőies egyszerre - szerintünk nagyon egészben van. Semmi extra dísz vagy feltűnő különlegesség, azért  az apróbb részletekről mégis érdemes megemlékezni. Például arról a dupla gombsorról ott a kabáton, ami - bármennyire minimál - annyira szépen összejátszik a ruházat egyéb, fekete elemeivel, hogy öröm ránézni. De ha jobban megnézzük, az elegáns fekete kesztyű is ad egy határozott keretet a hófehér téli kabátnak - magas sarkakkal és a kicsit sportosabb formájú kistáskával együtt nálunk jelesre vizsgázott a szett.Hófehérben tündökölni mindenképpen feltűnő dolog, éppen ezért nagyon tudatosan meg kell válogatni, hogy milyen kiegészítőkkel, pluszokkal viseljük a vakító öltözetet. Ez a fekete, ráadásul kockás nejlonharisnya nem a legelőnyösebb választás, hiszen az egész külsőből két darab női térd látszik csupán és egy vállon átkéredzkedő táska. A kabátka amúgy nem rossz, érdekes megoldás a hátsó két nagy zseb és a cipzár, a fazonja viszont alaktalanná teszi a viselőjét, szinte elveszik benne alanyunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés