free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: átalakítható ruhák

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kardigán, pulóver, ruha 0 hozzászólás

Sorozatunkban konkrét ruhadarabokat célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal télen is hordható tavaszi cuccokat kerestünk.

Bár az időjárás még határozottan téli, a ruhaboltokban már beköszöntött a tavasz. Az őszi-téli szezonban megismert kötött trend viszont velünk marad tavasz-nyárra is, persze szín- és fazonbeli módosításokkal. Az ehhez az irányzathoz tartozó, új kollekciós modelleket viszont már most, a hidegben is elkezdhetjük hordani, persze megfelelően alájuk öltözve. Éppen ezért az e heti Cucckeresőben olyan darabokat mutatunk, amelyek a tél hátralévő részére, majd tavaszra, esetleg még nyárra is egyaránt jók lesznek. A már minden szezonban elérhető, egyszerű, hosszú ujjú, vékony pulóvereket ezúttal kihagytuk, inkább a valamivel fantáziadúsabb kötött holmik közül válogattunk.

Rövid ujjú pulóver

Az idei tavasz egyik alapdarabja lesz a sima, rövid ujjú pulóver, ezért érdemes esetleg már most bespájzolni belőle. Több ruhamárka is árusítja már ezeket a jellegükben nagyon hasonló pulcsikat, méghozzá a legkülönfélébb színekben. Ameddig még nagyon hideg van, kontrasztos színű, hosszú ujjú garbóra véve hordhatjuk őket, ha pedig enyhül az idő, mehetnek alá az ingek, illetve felvehetjük majd magukban is.Gyakorlatilag bármilyen fazonú - vagyis az alkatunkhoz leginkább passzoló - farmer- vagy szövetnadrággal kombinálhatjuk őket, de nem tilos hozzájuk a szoknya sem.  
Árak: türkiz és narancssárga - H&M: 2690 forint; szürke - Zara: 2990 forint

Maxi

Az őszi–téli idényben jó szolgálatot tett maxipulóverek és maxikardigánok tavaszi változatai is megjelentek. A vastagság alig változott, viszont ezek is rövid ujjúak lettek. Ezekhez a modellekhez is felvehetünk most akár kötött garbót is, ha fázunk, de mivel alapból is viszonylag melegek, ezért elég lehet alájuk akár egy hosszú ujjú pamuttop.Tavasszal aztán ezek a darabok majd a kabátokat, dzsekiket válthatják fel, illetve elkísérhetnek bennünket a hűvösebb nyári reggelekre, éjszakákra is. Nadrágok tekintetében szűkebb vagy egyenes szárú fazont ajánljunk hozzájuk, elkerülendő a slampos összhatást.  
Árak: világosszürke maxikardigán - Stradivarius: 8990 forint; lila pulóver - Promod: 9900 forint

Kardigán másképpen

A már említett maxikardigánok mellett továbbra is menők a másik végletet képviselő rövid, derekat szabadon hagyó kardigánok. Ha eddig hangsúlyoztuk az aláöltözés fontosságát, akkor itt ezt most szorozzátok meg tízzel! Mivel azonban az ilyen kardigánok többsége vékonyabb anyagból készül, ezért például vastag garbót nem előnyös alájuk venni. Aki ezt a fazont részesíti előnyben, annak mindenképpen érdemes beszerezni egy derékmelegítőt - márkát most nem mondunk, keressetek rá a neten, több cég is árusít már hazánkban is ilyet -, valóban  hasznos alkalmatosság. (Rövid kardigánhoz egyébként nagyon jól mutatnak a trapéznadrágok.)Az idei tavaszi-nyári divat egyik meghatározó trendje a romantikus irányzat lesz, ami a kötött holmikon is érezteti a hatását. A képen látható fodros, egygombos kardigán tipikus példa erre. Klasszul fel lehet dobni vele egy-egy egyszerűbb top-nadrág szerelést, később pedig remekül passzol majd - akár a nyári - ruhákhoz is.
Árak: rövid türkizkék - H&M: 3990 forint; lila fodros - Zara: 7990 forint

Kötött ruhák

A kötött ruhák sem mennek ki egyelőre a divatból, így ezekből is megérkeztek a tavaszi verziók, amelyek - milyen meglepő - jellemzően rövid ujjúak és persze a garbónyakak is eltűntek róluk. Jellemző szabásvonalak az egyszerű egyenes, amely felvéve a test alakjához idomul, illetve a kismamafazon.Ameddig még tart a tél, elsősorban garbót vagy szűkebb szabású inget ajánlunk alájuk, és persze azt, hogy inkább tunika jelleggel viseljétek őket. Ha pedig megérkezik a tavasz, válthatnak ruhafunkcióba.
Árak: világosszürke burligtion kockás - Stradivarius: 8990 forint; halványlila - Mango: 12 350 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés