free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk: fekete plusz színes táska

Borsa         Címkék: divat, fekete, igen, táska, utcánláttuk 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Úúú, nagyon szerettük ezt a böhöm nagy táskát, igazi kedvenc lehet ez odahaza, leghűségesebb bizalmasa és fegyverhordozója a birtokosának. Ez a nagyszerű, kicsit tompa piros nagyon szépen ér össze a feketékkel, annyira meggyőzőek és vagányak együtt az elemek, hogy öröm nézni. A rakott szoknya és a steppelt csizma önmagukban és egymás mellett is hibátlanok, a kabátka remek szabású darab – nagyon határozottan rábólintunk a cuccra. Mértéktartó és bátor egyszerre. Pont annyi, amennyi. 
Nem rossz ez a fekete összeállítás, bár a prémes-kapucnis pufidzseki alól bánatosan kilógó szoknya/zakó helyett el bírnánk képzelni valami megfelelőbbet, nem szép ez így, na (amúgy egy rossz szavunk se lenne erről, nem passzolhat tökéletesen minden egyes téli göncünkhöz a kabát). A nadrágszár is elbírt volna még plusz öt centit, de az élénklila válltáska az igazi főbűnös. Egy nagyra puffasztott neszesszer ugrik be elsőként, amivel maximum strandon lófrál az ember, nyáron. Önmagában sem túl míves darab, de a szett egészét is gajra vágja. Nagy kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés