free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rockszálló

Borsa         Címkék: hotel, ironmaiden, london, rock, zene 0 hozzászólás

Az angol fővárosba látogató rocksztárok számára nyit szállodát az Iron Maiden. A hotelben folyosón motorozás helyett, forró vizes kádakból csodálhatják a panorámát.

Idén áprilisban, a londoni Sohóban nyitja meg kapuit a speciálisan rocksztárok igényeire szabott Sanctum luxushotel. Ezek a bizonyos speciális igények azonban nem a szállodaszoba szétverését, a tévékészülék ablakon kidobását vagy épp a folyosón motorázást jelentik, ezek a klasszikusok ugyanis állítólag mára már kimentek a divatból. A 6 és fél millió fontos projekt az Iron Maiden menedzsmentje és Mark Fuller klubtulajdonos együttműködésében valósul meg. A szobákat a legmenőbb dizájnbútorokkal rendezik be, a hotel tetején forró vizes kádak várják a vendégeket, fullos panorámával Londonra, míg az alagsorban található moziban reggeltől estig koncertfilmeket illetve legendás zenészekről szóló életrajzi filmeket vetítenek.A hotel hallját az Iron Maiden arany- és platinalemezei dísztik majd, a  recepciós pedig fekete ruhát visel, akárcsak Elvis Heartbreak Hoteljében. A szállodában 24 órás biztonsági szolgálat működik majd, amelynek feladata az lesz, hogy távol tartsa a paparazzikat és a rajongókat. A harminc szobás szállodában a legolcsóbb szoba ára 150 font (46 000 forint) lesz egy éjszakára, míg egy luxuslakosztály bérlése ugyanennyi időre 500 fontba (154 000 forint) kerül.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés