free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rockszálló

Borsa         Címkék: hotel, ironmaiden, london, rock, zene 0 hozzászólás

Az angol fővárosba látogató rocksztárok számára nyit szállodát az Iron Maiden. A hotelben folyosón motorozás helyett, forró vizes kádakból csodálhatják a panorámát.

Idén áprilisban, a londoni Sohóban nyitja meg kapuit a speciálisan rocksztárok igényeire szabott Sanctum luxushotel. Ezek a bizonyos speciális igények azonban nem a szállodaszoba szétverését, a tévékészülék ablakon kidobását vagy épp a folyosón motorázást jelentik, ezek a klasszikusok ugyanis állítólag mára már kimentek a divatból. A 6 és fél millió fontos projekt az Iron Maiden menedzsmentje és Mark Fuller klubtulajdonos együttműködésében valósul meg. A szobákat a legmenőbb dizájnbútorokkal rendezik be, a hotel tetején forró vizes kádak várják a vendégeket, fullos panorámával Londonra, míg az alagsorban található moziban reggeltől estig koncertfilmeket illetve legendás zenészekről szóló életrajzi filmeket vetítenek.A hotel hallját az Iron Maiden arany- és platinalemezei dísztik majd, a  recepciós pedig fekete ruhát visel, akárcsak Elvis Heartbreak Hoteljében. A szállodában 24 órás biztonsági szolgálat működik majd, amelynek feladata az lesz, hogy távol tartsa a paparazzikat és a rajongókat. A harminc szobás szállodában a legolcsóbb szoba ára 150 font (46 000 forint) lesz egy éjszakára, míg egy luxuslakosztály bérlése ugyanennyi időre 500 fontba (154 000 forint) kerül.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés