free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk deréköves kabátban

Borsa         Címkék: deréköv, divat, igen, kabát, utcánláttuk 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon méltóságteljes a mintás gallérzat a hosszú, fekete téli kabáton, az alóla épp egy csöppet kilátszó szürke szoknya szintén kellemes darab - nem kis mértékben dobják fel a sötét öltözék komolyságát és szigorát. A kabát nemcsak a kis rafinéria miatt szúrt szemet nekünk, hanem mert tökéletesen áll a viselőjén, a bújtatott derékövet jó helyen, jól megkötve viselni pedig nem is olyan édes kis semmiség, mint elsőre hinnénk. Alanyunk mindenesetre ebben is élen jár - csinos kistáskával, meggyőző magas sarkakkal simán feliratkozott az igenesek táborába.Jaj, hát ez a kabátka talán valami rokoni ajándék lehet, vagy épp a szabóhoz igyekezve sikerült megörökíteni kiszemeltünket, mindenesetre hatalmas, drabális darab ez erre a testre: hosszú is, bő is, az ujja is túlnyúl. Túl azon, hogy szinte elveszik benne az ember, azért sem célszerű ennyire túlméretezni a téli kabátot, mert az elhanyagoltság érzetét kelti, és az arányok is elcsúsznak. Ahogy jelen esetben is: az öv nem ott van megkötve, ahol kéne, és egy megtermett konyhás nénit idéz a látvány, kötényben. A nadrágszár is rövid, a testarányok így vizuálisan egészen eltorzulnak, pedig csak néhány apróságon múlna, hogy…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés