free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Obama a kifutón

Borsa         Címkék: barackobama, divat, dizájn, ruha, tervező 0 hozzászólás

Barack Obama képmásával díszített ruhák bukkantak fel Párizs és Róma kifutóin. A felesége, Michelle tiszteletére pedig rózsaszín köntöst tervezett egy olasz dizájner.

Az új amerikai elnöki pár egyre erősödő kultusza a kifutókat is elérte. Pár hónappal ezelőtt egy párizsi divatbemutatón volt látható Jean-Charles de Castelbajac francia divattervező Barack Obama képmásával díszített ruhája. Néhány napja pedig a Római Divathét egyik bemutatóján bukkant fel az olasz haute couture dizájner, Guillermo Mariotto által tervezett kaftán, amelyet Obama sötétkék-piros-bézs színű portréja díszít, alul pedig a csupa nagy betűvel írt felirat: CHANGE, azaz változás. A tervező a Reutersnek nyilatkozva elmondta, hogy egyértelműen divatikonnak tartja Obamát, méghozzá azért, mert vadonatúj, fekete és jóképű. "A Times Square-en voltam, amikor megválasztották, és csodálatos érzés volt. Olyan volt, mintha repülnék" - számolt be élményéről Mariotto.

www.trendhunter.com, http://notizie.it.msn.com

A szintén olasz dizájner, Fausto Sarli viszont az elnök feleségének, Michelle-nek ajánlotta legújabb kollekciója egyik darabját, egy rózsaszínes, kristályokkal díszített köpenyt, méghozzá azért, mert szerinte az új First Lady reprezentálja a fényt a sivatagban. "Ezt a remény üzenetének szánjuk. Ő hozhat reményt a világnak a válságnak ebben az időszakában" - közölte Sarli szóvivője.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés