free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nagy sálban

Borsa         Címkék: divat, igen, sál, trend, utcánláttuk 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A finom, halványbarna szövetkabát már abszolút 2009-es trend, a könnyű árnyalatok, pasztellek, bézsek és puha, krémes színek kedvelőinek nem lesz nehéz idén divatozni. A hozzá választott sötétbarna sáltól és az alulra felkapott feketéktől kap egy markáns keretet az öltözék, határozottabb lesz a megjelenés, és zárójelbe kerül a szövet világos könnyűsége. A vállra akasztott piros táska nem rossz, bár mi el tudtunk volna képzelni valami kevésbé kontrasztos, harmonikusabb darabbal az öltözetet. Nagyobbacska viták árán ugyan, de befért az igenbe.Ez a térd fölé érő könnyű pufidzseki kapucnival nem babonázott meg minket, de ezzel önmagában még semmi bajunk nincs, nem is feladata ez egy ilyen holminak. Hanem ez a térd fölét súroló caprinadrág csillogós kiscsizmával, ez már többedjére sem tetszik nekünk, se pufidzsekivel, se anélkül. A hanyagul összecsomózott hatalmas, narancsszínű sál pedig végképp nyomasztóan hat, holott biztosan kényelmes, meleg holmi, csak valahogy a társításra, az összképre egy kicsit több figyelmet kéne szentelni, és a hányavetiséget átfordítani egyszerűségbe.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés