free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sminkeld magad izmosra!

Borsa         Címkék: dekoltázs, izom, kozmetika, smink, szépség 4 hozzászólás

Egy cég alternatívát kínál a push up melltartó és a testépítés helyett. Olyan sminkkészleteket árusítanak, amellyel szexi dekoltázst és izmos testet festhetünk.

Viszonylag kevés olyan nő van, akit egy megfelelő sminkkel ne lehetne – legalább önmagához képest – jelentősen megszépíteni. Az amerikai It Cosmetics viszont ennél tovább megy: ha az arcon jelentősen javíthatunk sminkkel, akkor miért ne lehetne ugyanezt megtenni a test többi kritikus részével?! A cég éppen ezért olyan sminkkészleteket árusít, amelyekkel izgalmas dekoltázst, kockás hasat vagy épp izmos lábakat festhet magának az ember lánya. Sőt a fia is, ugyanis a kockáshas-készlet férfiváltozatban is kapható. A dobozokban minden benne van, ami a smink elkészítéséhez szükséges: alapozó, különféle színű festékek és púderek, a felvitelhez szükséges ecsetek és a fixáló spray is, amivel 3–5 napra tartóssá és vízállóvá tehetjük a sminket.

http://beauty.hsn.com

A sminkcuccokhoz részletes leírás is jár, amely rajzokkal illusztrálva, pontról pontra ismerteti, hogy mit, hogyan és hová kell felvinni a kívánt eredmény eléréséhez. Egy készlet ára 69 dollár (közel 16 000 forint), bár szerintünk nyugodt lelkiismerettel kérhetnének érte többet. Aki ilyet hajlandó megvenni, az nyilván kifizetné a magasabb árat is, csupán annak jegyében, hogy ugye "a hülyének is megéri". Illetve ebben az esetben csak neki éri meg.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés