free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sminkeld magad izmosra!

Borsa         Címkék: dekoltázs, izom, kozmetika, smink, szépség 4 hozzászólás

Egy cég alternatívát kínál a push up melltartó és a testépítés helyett. Olyan sminkkészleteket árusítanak, amellyel szexi dekoltázst és izmos testet festhetünk.

Viszonylag kevés olyan nő van, akit egy megfelelő sminkkel ne lehetne – legalább önmagához képest – jelentősen megszépíteni. Az amerikai It Cosmetics viszont ennél tovább megy: ha az arcon jelentősen javíthatunk sminkkel, akkor miért ne lehetne ugyanezt megtenni a test többi kritikus részével?! A cég éppen ezért olyan sminkkészleteket árusít, amelyekkel izgalmas dekoltázst, kockás hasat vagy épp izmos lábakat festhet magának az ember lánya. Sőt a fia is, ugyanis a kockáshas-készlet férfiváltozatban is kapható. A dobozokban minden benne van, ami a smink elkészítéséhez szükséges: alapozó, különféle színű festékek és púderek, a felvitelhez szükséges ecsetek és a fixáló spray is, amivel 3–5 napra tartóssá és vízállóvá tehetjük a sminket.

http://beauty.hsn.com

A sminkcuccokhoz részletes leírás is jár, amely rajzokkal illusztrálva, pontról pontra ismerteti, hogy mit, hogyan és hová kell felvinni a kívánt eredmény eléréséhez. Egy készlet ára 69 dollár (közel 16 000 forint), bár szerintünk nyugodt lelkiismerettel kérhetnének érte többet. Aki ilyet hajlandó megvenni, az nyilván kifizetné a magasabb árat is, csupán annak jegyében, hogy ugye "a hülyének is megéri". Illetve ebben az esetben csak neki éri meg.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés