free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Táskák palackból

Borsa         Címkék: dizájn, tárgy, táska, trend, újrahasznosítás 1 hozzászólás

A Matt & Nat táskáiról ránézésre biztosan nem mondanánk meg, hogy miből készülnek. Alapanyaguk ugyanis műanyag palack, méghozzá újrahasznosított.

Bár az újrahasznosítás még mindig, sőt egyre inkább trendi, tudjuk azt is, hogy sokan azért idegenkednek a recycled holmiktól, mert hogy azokon látszik, hogy szemétből szöktetett alapanyagokból készültek. Nos, az ő figyelmükbe mindenképp ajánljuk az angol Matt & Nat duó által tervezett táskákat. Ezekről ugyanis, aki nem tudja, az valóban nem mondaná meg, hogy újrahasznosított műanyag palackokból készültek. Az üres palackokat speciális technológiával alakítják a táskakészítésre alkalmas alapanyaggá. Egy táskához - mérettől függően - 15-55 darab palackot használnak fel. Az eljárás nem csupán környezetkímélő, de úgymond "vegetáriánus" is, hiszen ha a táska palackból készül, akkor nem kell hozzá állati bőrt használni.

www.mattandnat.com

A kínálatban a pénztárcáktól és kicsiny színházi táskáktól kezdve a legkülönfélébb méretű és alakú váll- és kézitáskákon át a laptoptáskákig mindenféle női és férfi modell megtalálható. A táskák esztétikum, divatosság és minőség tekintetében is abszolút felveszik a versenyt a legmenőbb divatházak hasonló termékeivel. No meg árban is, hiszen 100 és 300 font (kb. 30 000-100 000 forint) közötti árfekvésben vásárolhatók meg.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés