free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: variálható nadrágkosztüm

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kosztüm, nadrág, zakó 0 hozzászólás

Sorozatunkban konkrét ruhadarabokat célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal variálható nadrágkosztümöket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Akik rendszeresen hordanak kosztümöt, azoknak nyilván megvannak a maguk bevált forrásai, ahol beszerzik ezeket a holmikat, nekik tehát jó eséllyel nem fogunk most újat mutatni. Akiknek viszont sem a munkájuk nem követeli meg a kosztüm viselését, sem az öltözködési stílusukhoz nem passzol annyira, azok életében is adódhat olyan alkalom, amikor mégiscsak fel kell venni egy kosztümöt. Ilyenkor szépen megvásároljuk, viseljük arra a bizonyos alkalomra, majd mehet a szekrénybe lógni a legközelebbi - ki tudja mikor bekövetkező - különleges alkalomig… Amikorra úgyis kimegy a divatból és inkább másikat veszünk.

Nos, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ezen a héten olyan nadrágkosztümöket keresünk, amelyeket nem csupán alapfunkcióban - tehát együtt a zakó és a hozzá illő nadrág - tudtok felvenni, hanem külön-külön variálhatjátok más ruhadarabokkal is, tehát elhordhatók hétköznapra. Látatlanban azt gondoltuk, könnyű dolgunk lesz, itt vannak az új kollekciók, alig győzünk majd válogatni a csinosabbnál csinosabb, változatos tavaszi színekben pompázó kosztümök közül. Aztán az üzleteket járva konstatálnunk kellett, hogy közelítőleg sincs úgy, ahogy elképzeltük. Fekete, szürke vagy legfeljebb bézsszínű kosztümöket találtunk gyakorlatilag mindenütt, ahová csak betértünk. Így végül nem tudtunk mást tenni, mint hogy a rendelkezésre álló felhozatalból válogattunk ki néhány jobb darabot.Kezdjük is egy feketével, ha már mindenütt ott figyelnek, ne kerüljük ki. Merthogy azért ebből sem csak unalmasakat kapni. Idén divatosak lesznek a katonai díszegyenruhák ihlette zakók és kabátok, a képen látható - a Pull&Bear-ben leakasztott - modell már ezt a trendet tükrözi. Külön a zakóhoz, felülre garbót vagy fiúsabb ingeket ajánlunk, alulra pedig jöhetnek az élénk színű nadrágok, de akár a farmer is. Az egyenes szárú, fekete nadrág kombinálhatóságának tág lehetőségeit pedig nyilván nem kell ragoznunk…
Árak - zakó: 7990 forint, nadrág: 5990 forint

Idén tavasszal egyértelműen a pasztellszínek lesznek a menők, így a bézsszín is. Nadrágkosztümöt ebben a színben több helyen is találtunk, a képen szereplő változat konkrétan a H&M-ből való. Semleges árnyalatának köszönhetően kombinálhatjátok akár további pasztellszínekkel - az aktuális szezonban elsősorban púderrózsaszínnel vagy halványlilával -, de illenek hozzá az élénkebb, esetleg a sötétebb árnyalatok is. Az enyhén bővülő szárú, egyszerű nadrágot felvehetitek külön akár egy sima toppal vagy nőcisebb blúzzal, de illik a könnyű, tavaszi pulóverekhez is.
Árak - zakó: 7990 forint, nadrág: 5490 forintMost pedig következzenek a szezonban megúszhatatlan világosszürkék. Elsőként egy sportosabb változat a Mexx-ből. A középvastag vászonzakó tavaszi dzsekiként is megállja a helyét. A bő szárú csípőnadrághoz elsősorban szűkebb szabású felsőrészt, illetve maszkulin stílusú inget javaslunk, utóbbit persze betűrve. Színben ehhez is egyaránt választhatók pasztellek, harsányak és sötétek.
Árak - zakó: 31 990 forint, nadrág: 22 990 forint

Ez a Mangóban kapható modell a világosszürke nadrágkosztüm elegánsabb verziója. Mivel a zakó karakterét a fekete díszöltések illetve a szintén fekete gombok adják, ezért önmagában főleg a letisztultabb, csupafekete öltözékekhez passzol, ezen belül elképzelhető akár egy fekete felső-fekete nadrág összeállítás, de akár egy egyszerű, fekete ruha is. A könnyű, közepesen bőszárú szövetnadrághoz elsősorban elegánsabb blúzokat, ingeket illetve vékony tavaszi pulcsit ajánlunk.
Árak - zakó: 15 895 forint, nadrág: 9495 forintMai utolsó választottunk a Zarából való. Szintén világosszürke vonal, azon belül viszont valamivel változatosabb, tekintve, hogy sötétkék csíkok díszítik. Stílusban félúton van a laza és az elegáns között, így azt, hogy - akár kosztümként, akár külön a zakó, külön a nadrág - végül melyik irányba megy el, az dönti el, hogy mit vesztek fel hozzá. A zakó magában kiválóan megy bármilyen kék farmerhez is.
Árak - zakó: 12 990 forint, nadrág: 7990 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés