free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sztárok spéci kapcsolatai

Borsa         Címkék: annieleibovitz, fotó, oscar-díj, rendező, színész 0 hozzászólás

Annie Leibovitz hollywoodi színész-rendező párosokról készített fotósorozatot. A képek között akad nagyon kedves és egészen megdöbbentő felvétel is.

A kortárs fotóművészet egyik legnagyobb alakja, Annie Leibovitz a közelgő Oscar-díj átadás jegyében készítette el legújabb fotósorozatát, amely a színészek és rendezők közötti speciális kapcsolatot ábrázolja, méghozzá zseniálisan. Mondjuk Leibovitz művésznőtől nem is számítottunk kevesebbre… A Vanity Fair magazin legújabb számában megjelent fotókon korábban Oscar-díjat nyert, illetve idén jelölt színészek és rendezők láthatók, többnyire párban.

www.vanityfair.com
Nézd meg a többi fotót a képgalériában!

Így például együtt pózol az idén "A legjobb film" díjára jelölt Gettó milliomos - "A legjobb rendezőként" is nominált - direktora Danny Boyle a főszereplő Dev Patellel, vagy épp A pankrátor című filmben nyújtott alakításáért "A legjobb színésznek" jelölt Mickey Rourke az alkotás rendezőjével Darren Aronofskyval. Kate Winslet viszont, aki idén A felolvasó című filmben nyújtott teljesítményéért indulhat "A legjobb színésznő" címért, mégsem ennek a mozinak a rendezőjével, hanem másik aktuális mozija A szabadság útjai direktorával, Sam Mendessel állt modellt, ami nem meglepő, ha hozzátesszük, hogy ők nem csupán színész-rendező, hanem férj-feleség párost is alkotnak. A fotósorozatban feltűnnek klasszikus duók is, így Nicole Kidmen és Baz Luhrman vagy épp Tom Hanks és Ron Howard kettőse. Clint Eastwood az egyetlen, aki egyedül látható a képen, méghozzá azért, mert ő egy személyben többszörös Oscar-díjas rendező és elismert színész.

www.vanityfair.com

A fotósorozat legjobban sikerült felvétele - szubjektív véleményünk szerint - a Penelope Cruzt és Woody Allent ábrázoló, rendkívül kedves kisugárzású felvétel. A legmegrázóbb pedig kétségkívül az a kép, amelyen - az idén poszthumusz "A legjobb férfi mellékszereplő" díjára jelölt - Heath Ledger és A sötét lovag direktora Cristopher Nolan látható: a tavaly elhunyt színész egy 2005-ös fotóját digitálisan montírozták a rendezőről nemrégiben készült képre.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés