free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Álomállás

Borsa         Címkék: állás, kiállítás, munka, művészet, múzeum 0 hozzászólás

Egy kínai kortárs művész álomállást kínál 18 és 40 év közötti nőknek: a 10 dolláros órabérért nem kell mást tenniük, mint befeküdni egy ágyba és aludni. Nyilvánosan.

A new york-i Kortárs Művészetek Új Múzeumában idén április elejétől és június végéig zajlik majd a Jézusnál Fiatalabb című kiállítás-sorozat, amelyen 33 évesnél nem idősebb alkotók műveit mutatják be. Közülük az egyik a kínai Chu Yun, aki egy installációval készül a tárlatra, amelyhez jelenleg épp 18 és 40 év közötti nőket toboroz. Az alkotásban való részvétel a szó szoros értelmében véve álomállás, ugyanis a főszereplőnek nincs más dolga, mint aludni, méghozzá nyilvánosan, a múzeum látogatóinak szeme láttára. Az installáció ugyanis az alvó embert, mint eleven szobrot ábrázolja.

www.newyorkology.com

A  jelentkezőknek orvosi vizsgálaton kell átesniük, hogy megbizonyosodhassanak arról, teljesen egészségesek. Akik megkapják a munkát, a számukra kijelölt napon, nyitás előtt legkésőbb negyed órával meg kell jelenniük a múzeumban, és ott bevenni egy altatót, majd befeküdni a kiállított ágyba, és aludni, méghozzá ideális esetben legalább hat órát, egy huzamban. Mindezért 10 dolláros (kb 2300 forintos) órabért kapnak. Az installáció címe annak függvényében változik, hogy hogy hívják azt a nőt, aki éppen az ágyban alszik, tehát lehet például "Ez itt Kate" vagy "Ez itt Jenny" és így tovább.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés