free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Álomállás

Borsa         Címkék: állás, kiállítás, munka, művészet, múzeum 0 hozzászólás

Egy kínai kortárs művész álomállást kínál 18 és 40 év közötti nőknek: a 10 dolláros órabérért nem kell mást tenniük, mint befeküdni egy ágyba és aludni. Nyilvánosan.

A new york-i Kortárs Művészetek Új Múzeumában idén április elejétől és június végéig zajlik majd a Jézusnál Fiatalabb című kiállítás-sorozat, amelyen 33 évesnél nem idősebb alkotók műveit mutatják be. Közülük az egyik a kínai Chu Yun, aki egy installációval készül a tárlatra, amelyhez jelenleg épp 18 és 40 év közötti nőket toboroz. Az alkotásban való részvétel a szó szoros értelmében véve álomállás, ugyanis a főszereplőnek nincs más dolga, mint aludni, méghozzá nyilvánosan, a múzeum látogatóinak szeme láttára. Az installáció ugyanis az alvó embert, mint eleven szobrot ábrázolja.

www.newyorkology.com

A  jelentkezőknek orvosi vizsgálaton kell átesniük, hogy megbizonyosodhassanak arról, teljesen egészségesek. Akik megkapják a munkát, a számukra kijelölt napon, nyitás előtt legkésőbb negyed órával meg kell jelenniük a múzeumban, és ott bevenni egy altatót, majd befeküdni a kiállított ágyba, és aludni, méghozzá ideális esetben legalább hat órát, egy huzamban. Mindezért 10 dolláros (kb 2300 forintos) órabért kapnak. Az installáció címe annak függvényében változik, hogy hogy hívják azt a nőt, aki éppen az ágyban alszik, tehát lehet például "Ez itt Kate" vagy "Ez itt Jenny" és így tovább.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés