free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Brangelina rúzsszobrok

Borsa         Címkék: angelinajolie, bradpitt, rúzs, szobor, tárgy 1 hozzászólás

Willard Wigan mikroszobrász rúzsszobrot készített a Jolie-Pitt házaspárról. Amint azt már megszokhattuk a celebpártól, az alkotást jótékony célokra árverezik el.

Angelina Jolie és Brad Pitt olyan szobrot kapott, amilyen csak keveseknek adatik meg. Mert hát a fém vagy a kő, netán a fa, az olyan megszokott, nem is igazán illene a minden álompárok legálompárabbikához, ugyebár. Viszont a rúzs mint alapanyag, na, az már valami! A dolog ráadásul jótékony célt szolgál.

Willard Wigan mikroszobrászt érte a megtiszteltetés, hogy kifaraghatta Brangelináékat rúzsból. A két darab, alig másfél centi magas mellszobor elkészítése öt napot vett igénybe. A szobrász saját bevallása szerint munka közben le tudja lassítani a légzését és a szívverését úgy, hogy még véletlenül se remegjen meg a keze.

www.trendhunter.com, www.dailymail.co.uk

A Jolie-Pitt házaspárt ábrázoló rúzsszobrok a Feel Unique kozmetikai cég felkérésére készültek, akik a napokban elárverezik az alkotást az E-Bayen, a befolyó összegből pedig egy mellrák ellen küzdő szervezetet támogatnak. Willard egy korábbi alkotása, amely a londoni Lloyd épületet ábrázolta egy gombostűfejből kifaragva, 94 000 fontért (több, mint 31 millió forint) kelt el a Bonham's aukciós ház egyik árverésén. A Brangelina rúzsszobrokért legalább 100 000 fontot remélnek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés