free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk: fekete prémes plusz farmer

Borsa         Címkék: divat, farmer, igen, kabát, utcánláttuk 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon könnyű, sportosan elegáns hacuka ez, és azért szerettük, mert az egyes elemek tökéletesen a helyükön vannak, és pont ez a precizitás adja a pluszt a külsőnek. A farmer szabása kiváló, nagyon szépen kiemeli a lábakat, a kabát a viselőjére lett öntve, és még a kis prém is egészen klasszul mutat rajta. A könnyű lófarok és a napszemüveg pedig csen némi magabiztos vagányságot az egészbe. Tényleg egyszerűnek tűnik, de szerintünk azért nem három perc egy ilyen összeállítás a tükör előtt.A fekete kabát farmerral összeállítás is annyi hibázási lehetőséget rejt, hogy őrület, tehát igenis nagyon melléfoghatunk vele, hiába tűnik a legegyszerűbb megoldásnak még otthon. A kabátra rávarrt óriási bundás prémtől, hogy is mondjuk, meglehetősen asszonyos, basáskodó lett az öltözék, és a derékgombolás sem a megfelelő helyen hangsúlyoz. A bordó csizma is mintha szűkebb lenne a kelleténél, nagyon be kellett gyömöszölni azt a farmert, aminek viszont a kelleténél erősebb vádlivastagság lett az eredménye. A testarányok vizuális torzulásával fizetünk az effélékért, szóval óvatosabban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés