free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

69 éves, dögös nő

Borsa         Címkék: celeb, kampány, raquelwelch, reklám, szemüveg 3 hozzászólás

A 69 éves Raquel Welch négy évtized elteltével újból Foster Grant szemüvegeket reklámoz. Nem néz ki sokkal rosszabbul, mint az 1968-as kampányban.

A amerikai Foster Grant szemüveggyártó cég legújabb napszemüveg- és olvasószemüveg-kollekciójának reklámarca Raquel Welch. Bár a színésznő idén tölti be a hatvankilencet, a reklámfilmből és a kampányfotókról bizony nem egy kedélyes nagymami néz vissza ránk, hanem egy dögös nő.

A Foster Grant szemüvegeit jellemzően a 35 év feletti amerikaiak hordják, akiknek a körében Welch a mai napig is népszerűnek számít. A színésznő nem először szerepel a Foster Grant reklámjaiban: negyvenegy évvel ezelőtt is az ő képmásával reklámozták a cég szemüvegeit. Az akkori hirdetést egyébként az Advertising Age minden idők száz legjobban sikerült reklámkampánya közé választotta.

www.businesswire.com

"Lehetsz jól ismert celebritás, vagy élhetsz ismeretlenségben, távol a paparazzik vakuinak villogásától, nem mentesülsz az alól, hogy a látásod egyszer csak romlani kezdjen..." - jegyezte meg Richard Kornhauser a Foster Grant vezető marketingese.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés