free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk piros kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, táska, utcánláttuk 11 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Oké, ez a kabát ezzel a farmerral egyszerűen viszi a boltot, nagyon meggyőző. Olyannyira az, hogy minden apró makulát képes vizuálisan überelni: például mi ezt a kicsit westernes stílusban megkötött sálat annyira nem szerettük, de kit érdekel ilyen körítés mellett. A táska gyönyörű – és biztos jön majd pár komment arra, hogy bukó e mellé a szett mellé, hogy nem is passzol a táska ezüstje, amiben van némi igazság, de ahogy fentebb említettük: annyira el van találva ez a kabát (és nem mellesleg annyira klassz a frizura is), hogy az ember szinte kénytelen szemet hunyni minden más felett. Nem?A piros kis kapucnissal ki vagyunk békülve, rajta igazán nem múlott itt semmi se. Az egészen halvány almazöld kistáska azonban kifejezetten merész vállalkozás volt, és őszintén szólva nem kielégítő a végeredmény. Nem javít a helyzeten a szürke nadrág se, aminek a szára egészen hanyagul van betűrve az amúgy nem túl mutatós kiscsizmába, kicsit csámpás, kicsit bolondos, mindenesetre esztétikailag nem javít a küllemen. Jó tanács, hogy ha piros kabátunk van, akkor nem árt kiegészítőkből egy egész télire valót beszerezni, és kistáskából, csizmából, sálból és a többi a megfelelő árnyalatokkal hozzáöltözni a domináns darabhoz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés