free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk: világos kabát, barna csizma

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, kabát, utcánláttuk 7 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon minimál cucc, mi bírtuk. Nem áll el a lélegzetünk, de nem is ez a cél. Nagyon egyszerűen csinos, a darabok külön-külön és egyben is szépek, elegánsak, de leginkább az tetszett, hogy mindenből megfelelő a méret, jó a szabás, a színek kellemesen kiemelik és elrejtik egymást, szóval csak demonstrálandó, hogy mennyi lehetőség és esztétikai plusz rejlik az egyszerűségben. És igen, a rovatot elnézve ezt még tényleg le kell írni. A gallér nagyon tetszik, a farmer peckesen feszül, a táska és a csizma abszolút rendben van. Könnyű, és remek, ahogy van.A színvilággal alapból nem vagyunk kibékülve, de igazából fel se tűnne, ha fazonügyileg rendben lennénk. Halványak, pasztellek, krémesek – ez az idei trend, úgyhogy végül is egy szavunk sincs. A kabát azonban lehetne kicsit szűkebb, mert nem rossz darab, csak eltűnnek benne a formák és az idomok, így hiába az elegáns fehér. A nagy bumszli csizmáról már rég tudjuk, hogy nem szeretik az olvasók, mi most mégse ezt kifogásoljuk, hanem a beletűrt buggyos farmert, amiről már többször írtunk itt a Borsán – szóval már nem is kommentáljuk külön. Ronda.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés