free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lájtos és dizájnos

Borsa         Címkék: dizájn, jubileum, kóla, nathalierykiel, tárgy 0 hozzászólás

Olyan ünnepi kólásüveget tervezett egy francia divattervezőnő, amit selyembéléses dobozban mi magunk is megvásárolhatunk. Csak nem itthon.

A diétás kóla pont harminc évvel fiatalabb a Barbie babánál, tehát idén ünnepli huszadik születésnapját. Az eget rengetően fontos jubileum tiszteletére - Sonia Rykiel lánya - Nathalie Rykiel francia divattervezőnő dizájnosította a Cola Light-flakont: a hagyományos formájú, alumínium kólásüveget fekete és színes csíkokkal, valamint Swarovski kristályokkal díszítette. "Úgy találom, az együttműködés helyes döntés volt, jól működött. A divat nemcsak divat - egy univerzum, egy életút és filozófia is" - nyilatkozta az International Harald Tribune-nek Rykiel, aki ezzel a munkájával olyan dizájnerek nyomdokaiba lépett, mint Roberto Cavalli vagy Jean-Charles de Castelbajac, akik az elmúlt években szintén terveztek exkluzív kólásüvegeket.

www.iht.com, www.luxuo.com

Az ünnepi kiadású - fehér, selyemmel bélelt dobozba csomagolt - diétás kólát Franciaországban január óta árulják a jobb élelmiszerboltok, 1.25 és 1,76 euró közötti áron.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés