free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 alapdarab tavaszra

Borsa         Címkék: cipő, divat, lista, öv, tavasz 1 hozzászólás

Még mindig havazik, úgyhogy a tavaszváró cipők után megpróbálkozunk a tavaszi alapdarabokkal, arról nem is beszélve, hogy lassan illő lenne beszerezni őket.

A tavaszváró cipők ugyan nem voltak hatással az időjárásra, de mi nem adjuk fel, ezért most tavaszi alapdarabokkal próbálkozunk. A mostani listában összeszedtünk 5 olyan alapdarabot, ami nélkül szerintünk nem lesz tavasz.

Platform cipő – Barbara Bui

A platform és a kerek orr maradt, ami azért jó hír, mert mi megszerettük, hogy úgy kaphatunk pár centit ajándékba, hogy nem fáj tőle a hátunk és a talpunk egész nap. A kerek orr pedig azért nőtt a szívünkhöz, mert nem kell attól tartanunk, hogy az egész napra cipőbe zárt lábaink nemkívánatos bütykökkel bosszulják meg a rabságot. Aki szereti ezt a fazont, az idén tavasszal is bevásárolhat belőle. Mi most a romantikus stílus jegyében választottunk, amit legszívesebb bő szabású ruhával hordanánk.

Öv - Furla

Az ocelot mintát végleg letaszította a trónról a kígyóbőr minta, aminek mi azért örülünk különösen mert kicsit untuk már, hogy a csapból is a leopárdminta folyik. Ráadásul a kígyóbőrre emlékeztető mintákat sokkal könnyebben lehet kombinálni, színes vagy akár mintás darabokkal, mint az ocelotot. Ez az öv tuti befutó lesz farmerhez vagy bő szabású pasztellszínű ingruhához, de ballonkabáttal is jól mutat.


Pasztelltáska kígyóbőr berakással – Furla

Ami tavaly lakk volt, az idén pasztell, azért a lakktáskákat sem kell kidobni, ugyanis tartják még magukat, ám új versenyzőként beléptek a ringbe a pasztellszínű darabok is. Nagy méretük ellenére ezek a táskák alacsonyabb csajokon is jól mutatnak, úgy lehet belepakolni, hogy közben nem nyomja őket agyon a táska tekintélyt parancsoló mérete. Aki biztosra akar menni, az beszerez mellé egy hasonló árnyalatú cipőt is.


Ballonkabát – MEXX
    
A ballonkabátok maradtak, de annyira, hogy aki ősszel nem vett egyet, annak idén tavasszal kötelező lesz. Hordhatjuk bármivel, elegáns és sportosabb szettekkel egyaránt, és még a színére sem vagyunk finnyásak, a feketétől a pasztellkékig idén jöhet minden, a lényeg, hogy itt az ideje, hogy minden Borsaolvasó szekrényében ott legyen legalább egy jól szabott, derékban szűkített ballonkabát.Romantikus sál és ing – Next és Springfield

Az etno az utolsókat rúgja, helyette viszont itt van a nagy visszatérő, a romantikus stílus. Azonban idén a romantikus ruhák nem jelentenek egyet a habos-babos, tüllös, masnis förmedvényekkel, a mostani vonal ennél sokkal hordhatóbb és letisztultabb. Jöhet minden madeira- és más finom csipke, az sem gond, ha egy-két pillangómintás darab is bekerül a vadonatúj tavaszi ruhatárunkba.
Nézd meg a tavaszi alapdarabokat a galériában!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés