free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

SJP párosujjúban

Borsa         Címkék: cipő, csizma, divat, newyork, sarahjessicaparker 5 hozzászólás

Sarah Jessica Parker néhány napja osztott ujjú csizmában mászkált New Yorkban. Lehet, hogy csak az öltözéke többi részéről szerette volna elterelni a figyelmet.

Sarah Jessica Parker lábán, a cipőmániás Carrie Bradshaw szerepében láthattunk mindenféle extrém és még extrémebb lábbelit, a csodaszépektől kezdve az egészen borzasztóakig. Az a csizmácska azonban, amelyben néhány napja - ezúttal civilben - rótta New York utcáit, még rajta is egészen megdöbbentő látványt nyújtott. Az osztott ujjú lábbeliről a magunk részéről kapásból a párosujjú patások rendjére asszociáltunk, eredetét azonban nem az állatvilágban, hanem a Távol-Keleten kell keresni. Ez a csizma ugyanis a tradicionális japán tabi cipők dizájner változata, a Maison Martin Margiela divatház téli kollekciójából. Ára egyébként 745 dollár (kb. 170 000 forint).

http://stylefrizz.com, http://fashionindie.com

Amennyiben el tudunk szakadni a csizma látványától, érdemes azért a színésznő teljes öltözékére is egy pillantást vetni, elrettentő célzattal: mi leginkább az igénytelenül felhajtott nadrágszárakat és a semmitmondó fehér sálat kifogásoljuk. Ha SJP - vagy bárki más ebben a cuccban - a pesti utcán mászkálna így, bizony bérelt helye lenne nálunk az Ilyenek vagyunk rovatban, méghozzá a "nem" oldalon.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés