free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Agyness, a királynő

Borsa         Címkék: agynessdeyn, divat, királynő, magazin, modell 10 hozzászólás

Agyness Deyn nagy rajongója az angol királynőnek. Egy induló brit magazin első számának címlapján II. Erzsébetként pózol.

Agyness Deyn brit szupermodellről elkészült pályafutásának eddigi talán legkonszolidáltabb és egyben legprovokatívabb fotója. A modellvilág punhercegnője ugyanis az induló LOVE magazin első számának címlapján királynői bőrbe bújt. Méghozzá konkrétan II. Erzsébet angol királynőébe. Halványkék selyemruha, selyemkesztyű és a jellegzetes frizura - egyértelmű a hasonlóság.

A 25 éves Agyness nagy rajongója a brit uralkodónőnek. "A királynő a bálványa. Amikor megkeresték, hogy szerepeljen az induló számban, úgy hogy valami megszokottól eltérőt csinál, megragadta a lehetőséget, hogy beöltözzön a királynőnek" - nyilatkozta a The Daily Mailnek egy, a modellhez közelálló forrás. "Azt gondolta, vicces lesz azt üzenni ezzel, hogy ő a divatvilág királynője."

www.femalefirst.co.uk, www.homesteadpalace.com

A divattal és hírességekkel foglalkozó LOVE magazin - amely a neves angol stylist, Katie Grand ötlete alapján jött létre - február végén, a Londoni Divathéten debütál.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés