free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Chanel gitár

Borsa         Címkék: chanel, divat, gitár, márka, tárgy 0 hozzászólás

A Chanel idei, nyári kollekciójában extra darabként egy gitár is szerepel. A luxusholmi célcsoportját nem a zenészek, hanem a márka rajongói jelentik.

A Chanel minden szezonban hozzácsap egy-egy olyan tárgyat az aktuális kollekciójához, amely szokatlannak számít a kategóriájába tartozó divatházak kínálatában. Eddig ez rendszerint valamilyen sporteszköz volt, többek között teniszütő, síléc, snowboard, bicikli, illetve tavaly nyáron éppen horgászbot. Az 2009-es nyári kollekcióban viszont a sporteszközök sorozata megszakad, ugyanis az idei extra cucc egy gitár. Tudni kell persze ezekről a tárgyakról, hogy nem elsősorban az adott terület szerelmesei számára - tehát például nem a horgászoknak, biciklistáknak vagy aktuálisan a gitárosoknak  - készülnek, sokkal inkább a Chanel márka rajongóit célozzák, ilyen értelemben tehát divatholmik.

www.musicradar.com, http://luxus.mashkulture.net

A korábbi kollekciók sportszereiben és a gitárban közös vonás a fekete-fehér színvilág. A fekete luxusgitárhoz fehér, jellegzetes Chanel-steppelt bőr gitártok is jár. A hangszert a Párizsi Divathéten mutatták be, és hamarosan kapható lesz a Chanel üzleteiben. Ára 2800 font, azaz közel 950 000 forint.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés