free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk félig pirosban

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, kabát, utcánláttuk 8 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem tudjuk, a harisnyavastagság elégséges-e a harapós mínuszokban, de hogy nagyon hangulatos a gönc, az biztos. Érdekessé épp az teszi, hogy a piros-fekete darabok mintha helyet cseréltek volna a "hagyományoshoz" képest, azaz: épp ott pompázik pirosban az öltözék, ahol egyébként feketét szoktunk meg. A sportos csizma és a kapucnis nagyon jól néznek ki, a kabát teljesen rendben van – egyértelműen jár a piros pont.Hát, nehéz megszólalni. Bokacsizmás vitából már annyi volt itt a Borsán, hogy akit ez lázba hoz még, olvassa vissza. De akármilyennek ítéljük is a lábbelit vagy a hozzá választott harisnyát, ez a szoknyafazon semmiképp nem tett jót a külcsínnek (pedig a színe egész jó) – a bundás kiskabát a kék sállal pedig menthetetlenül elcsúfítja az öltözéket. Nagyon nehéz, nagyon sok, nagyon széttartó – így tudnánk summázni a látottakat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés