free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk az Operabálon műszőrmében

Borsa         Címkék: bunda, divat, igen, operabál, utcánláttuk 17 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Dammak Jázmin operabáli öltözéke nem szerény, de legalább ízléses, és végre valaki, akinek a szótárában az ünnepi hacuka és a bazárimajom-imidzs között nem egyenlőségjel van. Nem vagyunk bundapártiak, hiába jelképezi a mai napig a gazdagságot és az elegáns luxust, ettől függetlenül ehhez a ruhához kifejezetten jól áll a hófehér, combközépig érő darab. Nagyon méltóságteljes cucc, úgy visszafogott és úgy elegáns, hogy közben mégis operabáli, mégis nagyvilági. Ha már muszáj valamire, erre rábólintunk.Jézusom ne hagyj el! Mielőtt a jóindulatú, naiv olvasó úgy vélné, hogy valamelyik punk lázadás és direkt túlzás céljából magára öltött hacukáját mutatjuk, lelőjük a poént: sajnos nem. Ez egy (idézőjelbe tegyük-e) igazi operabáli szett, ribancos sminkkel, jó mély dekoltázzsal, és még a Frédi és Bénire is durván ráígérő tonnás bundával. Mindehhez az ékszerezést se mérte szerényen alanyunk, nem tudjuk, valamelyik ékszerház vagy csak a kedves férj-e a szponzor, mindenesetre semmit sem sajnáltak a hölgytől. Igazi parasztvakítás, a legaljáról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés