free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Silány felhozatal az Oscar-gálán

Borsa         Címkék: divat, oscar, ruha, sztárok, verseny 15 hozzászólás

Az idei Oscar-gála igen visszafogottra sikerült, legalábbis ami a ruhákat illeti. Kicsit csalódtunk ugyan, de összeszedtük és pontoztuk a hat legszebb szettet.

Ma hajnalban helyi idő szerint két órakor kezdetét vette a 81. Oscar-gála, és vele együtt a szokásos parádé a vörös szőnyegen. A világ legnevesebb filmes díjkiosztóján való részvétel nemcsak színészek számára jelent elismerést, a divatházaknak legalább annyira fontos a rendezvény mint a filmcsillagoknak. Egy-egy neves sztárért már hónapokkal korábban megindulnak a harcok, ugyanis nem mindegy, hogy a mindig tuti befutónak számító Angelina Jolie vagy a legesélyesebb jelöltnek tartott Kate Winslet kinek a ruhakölteményében vonul végig a vörös szőnyegen, ismerve a műsor nézettségét, nem akármilyen reklámlehetőség ez a különböző nagy divatházaknak.

Borsastylist csakúgy, mint a Goldeg Globe esetében, most is odaült a képernyő elé, hogy végignézze, ki miben vonul idén. Azonban szemben a Golden Globe-os mustrával most nem a leghordhatatlanabb vagy legcsúnyább szetteket kereste, hanem építő jelleggel megpróbálta kigyűjteni az idei Oscar legszebb szettjeit. Olyanok után kutatott, amelyekre egyértelműen rámondható, hogy kifogástalan, tehát sem ruhában, sem a hajban, sem pedig a kiegészítőkben nem talál kifogást.

Visszagondolva a Golden Globe-ra, jobban járt volna, ha az ott látottak között keresgél, ugyanis az idei Oscar-gála igencsak visszafogottra sikeredett, legalábbis ami a sztárok ruháit illeti. Foghatnánk ugyan a válságra, a sztárok viszonylag "silány" ruhakínálatát, de a gála előkészületinek ismeretében nem hisszük, hogy a gazdasági helyzet ekkora befolyással lett volna a ruhaválasztásra. Az viszont tény, hogy nehéz dolgunk volt, ugyanis látatlanban azt terveztük, hogy legalább tíz olyan sztárt tudunk megmutatni, akinek a szettje szerintünk tökéletesre sikeredett, ehhez képest mindössze hat olyan színésznőt találtunk, akinek a szettjével tökéletesen meg voltunk elégedve. Nem azt mondjuk, hogy a nagy hollywoodi celebek alulöltözöttek lettek volna, egyszerűen csak többet vártunk tőlük, de most lássuk a legszebbeket.

http://oscars.movies.yahoo.com
Nézd meg az Oscar-gála legszebb szettjeit!

Penélope Cruz csak ritkán hibázik, már a BAFTA-gálán is kitett önmagáért, ezért az Oscaron is valami hasonlót vártunk tőle, és meg is kaptuk. Az általa viselt Pierre Balmain ruha ugyan kísértetiesen hasonlított egy menyasszonyi ruhához, de a visszafogott haj és a nem túl nagy ékszerek megmentik az öltözéket. Az összességében ízléses összeállításra mi 10-ből 6 pontot adtunk, és ezzel a hatodik legjobban öltözött színésznő volt az este folyamán.

Az ötödik helyezett Seal becses neje, Heidi Klum lett, aki egy vörös Roland Mouret origami szabású ruhában jelent meg a bemutatón, a hozzá tartozó selyemcipő tökéletes választás volt, és a piros táskába sem tudunk belekötni. Azonban az ékszerek és a modell frizurája nem igazán nyerte el a tetszésünket, de még így is megszavaztunk neki 6,5 pontot.

http://oscars.movies.yahoo.com

Marisa Tomei is kitett magáért, az ezüst színű pliszírozott uszályos Versace ruha tökéletesen áll a színésznőnek, az pedig külön jó hír, hogy nem próbálta meg elrontani a ruhát hatalmas kiegészítőkkel. A frizura és a füstös smink is tökéletesre sikerült és így 7 ponttal kiérdemelte a negyedik helyet, és bár a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart Penélope Cruz bezsebelte előle nálunk mégis ő volt a jobb.

Alicia Keyes alkatilag kísértetiesen hasonlít Beyoncére, és általában az utóbbi ruháit szoktuk favorizálni, most azonban Alicia Keyesnek sikerült jobbat és előnyösebbet választania. A lila muszlin Armani estélyi kifogástalanul áll az énekesnőn, az pedig külön dicséretes, hogy nyaklánc helyett hatalmas és mégsem giccses fülbevaló mellett döntött. Ezzel az összeállítással nálunk a maga 8 pontjával felkerült a dobogó legalsó fokára.

http://oscars.movies.yahoo.com

A feketével nehéz melléfogni, Diane Lane pedig tutira akart menni. A pánt nélküli fekete Dolce and Gabbana ruha a csípőtől lefele bővülő szabása miatt, csak keveseknek áll jól, és szemben Beyoncével a színésznő alkatához azonban tökéletesen passzol, a tökéletesen kiválasztott ékszer és frizura pedig csak hab a tortán. Gratulálunk neki, megérdemelten kapta meg a maga 9 pontjával az előkelő ezüstérmet.

http://oscars.movies.yahoo.com

Számunkra az abszolút tökéletes összeállítás Angelina Jolie szettje volt, a feketével ő sem fogott mellé, ami miatt még is több pontot ért el, mint Diane Lane azok a tökéletesen kiválasztott kiegészítők voltak. Az élénkzöld fülbevaló és gyűrű tökéletesen passzolt a fekete Ellie Saab ruhához. Nem túlcicomázott, egyszerű és letisztult, mi nagyon szerettük, ezért 10 ponttal megnyerte a Borsa házi versenyét.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés