free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 leghülyébb Guinness-rekord

Borsa         Címkék: guinness, hülye, lista, öt, rekord 1 hozzászólás

Azt régóta tudjuk, hogy a hülyeség határtalan, de vannak, akik ezzel még világhírnévre is szert tesznek, összeválogattunk 5 idióta Guinness-rekordot.

A Guinness Rekordok Könyve 1955 óta termeli ki az önjelölt rekordereket, akik a sokszor kétes hírnévért szinte bármire hajlandóak a csótányokkal való sziesztázástól kezdve a mérhetetlen mennyiségű étel szájba való gyömöszöléséig. Egyesek még az életveszélyes produkcióktól sem riadnak vissza, pedig 5 perc hírnév nem biztos, hogy megér egy gerinctörést.

A recept egyébként egészen egyszerű; csak ki kell találni valami olyan egetverő hülyeséget, amire még senki nem gondolt, írni a Guinnessnek, majd élőben prezentálni a dolgot, és máris rekorderek lehetünk, már aki akar persze… Mindenesetre az elmúlt 50 év Guinness-őrülete termelt ki pár elképesztő hülyeséget, íme 5 reprezentatív példa erre!

www.chinadaily.com.cnCsupaszhullám

A pucérkodással kapcsolatos rekordokat még annyira sem tudjuk értékelni, mint a többit, no nem azért, mert prűdek vagyunk, de meztelenre vetkőzni mindenki tud, ebben aztán semmi teljesítmény nincsen. 100 kaliforniai diáklány úgy gondolta, hogy nem csak szimplán pucérok lesznek így együtt, egyszerre, de még Angliába is képesek elutazni, hogy a helyi vidámpark hullámvasútjára felülve teremtsenek valami korszakalkotót. Így született meg ez a kétségtelenül sokat mutató rekord, azért kíváncsiak lennénk arra, hogy így utólag - visszanézve lobogó alkatrészeiket - mennyire tartják jó ötletnek a lányok ezt a mutatványt.

www.focus.deCsókkirály
 
Ez a rekord ugyan nem tűnik extrémnek, de mindjárt leleplezzük, hogy valójában mennyire is az. Tehát a leghosszabb csók csúcsáról van szó, amit véletlenül se gondoljunk valami rém romantikus dolognak. Itt bizony folyik a nyál mindenhonnan, mert pár óra után az ember szája már rendesen biggyed lefelé, hiába tapadnak rá élete szerelmének hasonlóan gémberedett ajkai. Egészen idén februárig Andrea Sarti és Anna Chen tartották ezt a csúcsot 31 órás kísérletükkel, az idei Valentin-napon azonban Hamburgban Kristina Reinhart és barátja, Nikola Matovic 32 óra 7 perc és 14 másodpercig nem engedték el egymást. Azt nem tudjuk, hogy ők hogy végezték, de az előző páros férfi tagja a kórházban kötött ki a másfél napos szájszopogatás után.

www.blinkx.comFejes egy lábáztatóba

Danny Higginbottom valószínűleg az egyik legelvetemültebb Guinness-rekorder, ő ugyanis a sekély vízbe történő ugrás rekordját döntötte meg. El sem tudjuk képzelni Higginbottomt milyen gyerekkori trauma érhette, hogy egy ilyen csúcsra kezdjen el gyúrni, a rekordja mindenesetre hátborzongató; 8,9 méterről ugrott a mindössze 30 centis vízbe, ami egy alacsonyabb termetnél is jó esetben lábszárközépig ér. Arról nem tudni, hogy a férfi mijét ütötte meg vízbeérkezéskor és mennyire, mindenesetre túlélte a mutatványt.

Paradicsom mindenek felett

Egy kaliforniai fiatalember, Dustin Philips a leggyorsabb ketchup-ivó cím büszke birtokosa. Ebben sem értjük, hogy mi a jó, de Dustin állítólag 33 másodperc alatt képes ledönteni magába fél liternyi sűrű-cukros paradicsomlöttyöt. Saját bevallása szerint kis kora óta rajong mindenért, ami paradicsomból készül, de a ketchupot különösen kedveli. Így csak össze kellett kötnie a kellemeset a hasznossal, és lám milyen sokra vitte vele.


www.abc.net.auPergő Hamlet

Sean Shannon rekordja ugyan nem mai csirke már, de ezt eddig még - érthető okokból - senki sem tudta megdönteni. A kanadai úriember ugyanis a gyorsbeszéd világcsúcsát állította be az egyik legnépszerűbb Shakespeare-művön illusztrálva azt; a Hamletből idézett egy 260 szóból álló részletet mindössze 23,8 másodperc alatt, amiből gyors fejszámolást követően kijelenthetjük, hogy Shannon egy másodperc alatt több mint 10 szót képes érthetően(!) kiejteni. Állítólag a Hamlet-idézet is tökéletesen érthető volt, csak beleszédült, aki hallotta.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés