free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk – párban az Operabálon

Borsa         Címkék: bunda, divat, igen, operabál, utcánláttuk 39 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Kisebbfajta szerkesztőségi vita után kéredzkedtek csak be az igen oldalra kiszemeltjeink, egyesek az úr díszítés vagy sál gyanánt magára kapott szőrméjét kifogásolták, mások az asszonyka bundájára fújtak, de döntöttünk: ők egy diszkréten egymáshoz öltözött, elegáns pár. A hölgy ruhája kifejezetten jó, cipő-kistáska-frizura rendben, és a mellette vonuló úr is a nagykönyv szerint van fölöltözve. Semmi lélegzetelállító, de legalább a vérlázítótól is jó messze vannak, ami a résztvevők jelentős részéről nem mondható el. Szegény ember vízzel főz: mi már ennek is örülünk.Összeöltözni tudni kell. Már ikres anyukáknál se bírjuk (mit nem bírjuk: kifejezetten szánalmas látvány), amikor hétköznapi viselet gyanánt majmot csinálnak magukból és a csemetékből is, és a színekkel meg szimmetriákkal hajmeresztő módon operálnak. Na, jelen esetben sikerült alanyainknak önnön karikatúráikká válniuk, az úr kék (!) zoknijáról és mintás veszkócsizmájáról már tényleg csak a vicc kedvéért emlékezünk meg. De legalább nem mentek az idei operabáli trenddel szembe: iskolás farsang volt ez, annak minden gyerekbetegségével együtt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés