free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Opera Anna Nicole Smithről

Borsa         Címkék: annanicolesmith, bemutató, művészet, opera, zene 1 hozzászólás

Életrajzi opera formájában állítanak emléket a két éve elhunyt egykori Playmate-nek, Anna Nicole Smithnek. A művet majd a Covent Gardenben mutatják be.

Operát írnak a két éve elhunyt amerikai modell, Anna Nicole Smith életéből. A mű zenéjét a brit kortárs zeneművészet egyik elismert alakja, Mark-Anthony Turnage komponálja majd, míg a librettót Richard Thomas írja, aki - többek között - a Jerry Springer amerikai tévés személyiségről készült musical egyik szerzője. Az operát a tervek szerint 2011-ben a Covent Garden operaházban mutatják be. "Nem lesz ízléstelen. Szellemes, okos, elgondolkodtató és szomorú lesz" - nyilatkozta a készülő műről a Covent Garden operaigazgatója, Elaine Padmore a Guardiannek.

http://latimesblogs.latimes.com, http://thephoenix.com

Padmore hozzátette, hogy az opera nem csupán egy Anna Nicole Smithről szóló életrajzi alkotás lesz, de egy példázat is a hírnévről és arról, hogy az mit tesz az emberrel. "Ez egy nagyon szomorú történet. Egy önmagán túlmutató amerikai sztori, mint amilyen Puccinitől A nyugat lánya volt. Az Obama előtti Amerika egy szeletkéje." Az operaigazgató megjegyezte azt is, hogy az Anna Nicole Smith-opera bemutatása illeszkedik a Covent Garden azon politikájába, hogy minden második évben színre visznek egy kortárs operát a nagyszínpadon.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés