free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: tavaszi dzseki

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, dzseki, tavasz 2 hozzászólás

Sorozatunkban hétről hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal tavaszi dzsekit kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. A mai Cucckeresőben folytatjuk a múlt héten már megkezdett tavaszcsalogatást, ezért most tavaszi dzsekik következnek.

Az idei tavasz egyértelműen a pasztellszíneké lesz, azon belül is vezető árnyalat a bézs. Míg az elegánsabb vonalon ez a klasszikus bézs színű ballonkabát visszatérését jelenti, addig a dzsekik frontján a szafaridzsekikét. A képen láthatóhoz hasonló, sokzsebes, deréköves, vászonmodellekből meglehetősen bőséges készlet várakozik a ruhaboltokban, méghozzá mindenféle minőségi és árkategóriában. Tehát ha ilyet szeretnétek, lesz miből válogatni. Emellett több boltban találkoztunk a dzseki árnyalatában és szabásában megegyező, ám bőrből készült verzióival, amelyek közül a szerintünk legcsinosabbat mutatjuk is.A szafaris stílus ezenfelül a hagyományos szélálló-vízlepergetős kabátokon is érezteti  hatását. Ezekből ráadásul - elvétve ugyan, de - kapni nem csak pasztell- vagy sötét  változatokat, hanem élénk színűeket is, így például ezt a pirosat.
Árak, márkák:
Mango 12 695 forint
Stradivarius: 29 990 forint
Zara: 19 990 forint

A boltok felhozatalából kiindulva az előttünk álló tavasz másik slágere a minidzseki lesz. Bár ezeket meg mintha évről évre egyre rövidebbre és szűkebbre szabnák... Még az alacsony lányok - akiknek pedig kifejezetten előnyös ez a fazon - sem fognak egykönnyen olyan darabot találni, amellyel el tudják kerülni az úszógumi- és/vagy derékvillantást. E tekintetben a dzseki megfelelő hosszán túl az alsó gumírozás a kritikus pont, ha ugyanis az túl szoros, akkor óhatatlanul fel fog csúszkálni a derekatokra, és ha nincs szerencsétek, még az alatta található felsőrészt is magával húzza.Éppen ezért ha ilyen dzsekit próbáltok, érdemes benne kicsit fészkelődni, nyújtózkodni. A fotókon látható modelleket ily módon leteszteltük: Borsamunkatárson (163 centi, 48 kg) elfogadható módon a helyükön maradtak. A vízlepergetős, illetve vászon anyagokból készült minidzsekik színvilága egyként nem túlzottan fantáziadús a szezonban: a kötelező bézseken kívül főleg hűvös szürkék és feketék kaphatók.
Árak, márkák:
sima világosszürke - Bershka: 7900 forint
húzott galléros - Bershka: 9900 forint, fekete
Stradivarius: 9900 forint  Annál tarkábbak viszont a motoros stílusú, bőr és műbőr minidzsekik, ugyanis míg ezek a modellek tavaly elsősorban feketében és barnában jöttek divatba, addig idén az élénk színű változatok lesznek a menők.
Árak, márkák:
rózsaszín - New Yorker: 10 790 forint
zöld - New Yorker: 11 990 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés