free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sakkfiguradivat

Borsa         Címkék: divat, dizájn, ruha, tervező, tildaswinton 0 hozzászólás

Tilda Swinton sakkfiguraként pózol egy brit magazin címlapján, ami még nem eget rengető hír. Az már igen, hogy új generációs brit tervezők ruháiban teszi ezt.

Tilda Swinton lett a brit AnOther magazin tavaszi/nyári kiadásának címlaplánya. A divattal és művészetekkel foglalkozó folyóiratban a címlaphoz kapcsolódó komplett fotósorozat megtalálható, melyen a színésznő különböző sakkfigurák szerepében pózol, méghozzá a brit divattervezők legújabb generációjának ruháiban. Louise Goldin, Mark Fast, Craig Lawrence, Peter Pilotto vagy épp Mary Katrantzou neve most még viszonylag keveseknek, beavatottaknak cseng ismerősen, ám a szakemberek szerint ezek a fiatalok az angol divatszakma legnagyobb reménységei, akiknek jó esélyük van arra, hogy idővel vezető divatdiktátorokká nőjék ki magukat.

www.trendhunter.com
Nézegess sakkfigurákat!

Az AnOther magazin is ebben szeretné megtámogatni őket ezzel a fotósorozattal. A képeken látható ruhakölteményeket az ifjú dizájnerek direkt erre a fotózásra tervezték. A Mark Fast-féle rózsaszín szalagos estélyi azonban annyira jól sikerült, hogy limitált szériában megvásárolható a Londoni Divathéten.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés