free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk az Operabálon színesben

Borsa         Címkék: divat, giccs, igen, operabál, utcánláttuk 5 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Az operabáli összeállításunkat övező vicsorítás ellenére még van a tarsolyunkban megmutatni való öltözék, amiről – a jövőre nézve mondjuk – érdemes példát venni. Visszafogott, harmonikus, a hivalkodást és az olcsó, lakodalmas puccparádét hírből sem ismerő ruházat ez, és nagyon szerettük. A ruha, a táska és a rúzs színe tökéletes összhangban van, a kabát egyszerű, kiváló fazonú, a frizura nem vakít a ráerőszakolt kilónyi lakktól, és az ékszerezés is átgondolt, hibátlan választás. Szóval lehet így is, kedves bálozók.A Barbie baba ötvenéves évfordulójának láza úgy fest, a honi topesemény résztvevőit sem hagyta hidegen. Na de hogy ilyen hitványul szüremkedjen be a giccs, az azért fájó. Sokat matekoltunk, hogy mivel is sikerült a legnagyobb bakot lőni, de lista lett belőle: a virágba boruló frizura, a bohócsmink, a csupa rózsaszín ragyogás, a nagy csatos táska és hát a kabátka… kár is részletezni, na. Szóval 18 évesen szalagavató utáni partira rendben is lennénk ebben a göncben, de hogy az Operabálon is átviszi-e a lécet, arra hadd feleljünk a fenti tagadószóval.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés