free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szupermodell múzsák

Borsa         Címkék: divat, fotó, kiállítás, modell, múzeum 0 hozzászólás

A szupermodellek a modern kor múzsái, legalábbis a New York-i Metropolitan Múzeum illetékesei szerint, akik májustól kiállítással tisztelegnek előttük.

Miután Lucian Freud aktot festett, Marc Quinn pedig aranyszobrot mintázott róla, idén tavasszal Kate Moss is elfoglalja majd méltó helyét a művészettörténetben. Májusban ugyanis a new york-i Metropolitan Múzeumban megnyílik az a tárlat, amely a szupermodelleket mint modernkori múzsákat mutatja be.

A tárlat a szupermodelleket párhuzamba állítja a történelem legendás múzsáival, és körüljárja azt is, hogy ezek az ikonikus szépségek hogyan határozták meg a nőideál alakulását az elmúlt évtizedekben. "Egy jó modell tíz évre előrevetíti a divatot" - idézte Thomas Campbell, a múzeum igazgatója Yves Saint Laurent mondását. A kiállításon divat- és címlapfotók, hirdetések, divatbemutatókról készült képek és videók, kortárs művészeti alkotások illetve több, mint 70 dizájner-ruha lesz látható.  

http://missstylologist.blogspot.com, http://picfor.me

"Egy egyszerű gesztussal, a teste vonalaival, egy valódi modell-csillag összegezni képes a kor attitűdjeit, miközben csábító szinergiát hoz létre önmaga és az öltözék között, amellyel a tervező az üzenetét kommunikálja a világ felé" - vázolta a szupermodellek szerepének jelentőségét Harold Coda, a kiállítás egyik kurátora.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés