free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Trendi a hattyú

Borsa         Címkék: divat, ékszer, hattyú, ruha, trend 0 hozzászólás

Egyre több divatház aktuális kollekciójában fedezhető fel valamilyen formában a hattyúmotívum. 2009 legdivatosabb madara tehát jó eséllyel a hattyú lesz.

Björk, a 2001-es Oscar-gálán viselt, Marjan Pejoski-féle hattyús estélyije annak idején megrökönyödést váltott ki, ám ha az izlandi énekesnő idén jelenne meg ebben az öltözékben, akkor simán csak divatos lenne. 2009-ben ugyanis a hattyúmotívum számos divatház kollekcióiban felbukkant. Nyilván nem véletlenül.  

A japán-francia Junko Shimada nyári kollekciójában hattyúmintás ruhákat és hattyút formázó fejfedőket találunk. Mark Jacobs szintén előállt egy hattyús ruhával, de így tettek a hazánkban kevésbé ismert Disaya és Leifsdottir divatházak is. Az olasz Braccalini, a brit Emma Cook, a My Flat In London, valamint a finn Minna Parikka hattyús táskákat tervezett, utóbbi a táskához passzoló cipővel is előrukkolt.

www.trenddelacreme.com
Nézegess trendi hattyús cuccokat!

A hattyúmotívum az ékszertervezők fantáziáját is megragadta, hiszen többek között a Stetsis, a Lissita és Wendy Brandes kollekcióiban is ott figyel néhány hattyúval díszített modell. Sőt, aki szeretné - és meg tudja fizetni - idén akár hattyún keresztül láthatja a világot, ugyanis Linda Farrow és az Ashish is előállt egy-egy hattyús napszemüveggel. Mindezek után tehát kijelenthetjük: a hattyú 2009-ben trendi és kész.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés