free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete-fehér kabátban

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, kabát, utcánláttuk 10 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Két érdekes zseb és néhány, jó helyre feltett nagydarab gomb elég az üdvösséghez? Aha. Néha igen. Ebben a cuccban pont ennyi van, és mi külön kiemeljük a mértéktartást, mert éppen ettől a visszafogottságtól lesz nagyon szemrevaló a ruházat. A kabátnak mindenképpen jár a kövér ötös - hozzá totál egyszerű fekete naci, könnyű fekete sál, és csókolom. Indulhatunk a nagyvilágba.A kabát nem rossz darab, hozzá a fehér sál jó választás, ezzel megvolnánk. Na de ez a lila szűk naci ezzel az ormótlan, barna, bundás csizmával… ez valahogy sehogyan sem áll össze. Nemcsak a színek sokaságával gyűlik meg a itt bajunk, de a csizmaminta és -fazon sem akaródzik tetszeni, szerintünk nem fiatal lányokra való az ilyen. Tessék bátrabban és határozottabban választani – nem is kell olyan sok a jóhoz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés