free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legidegesítőbb reklám

Borsa         Címkék: idegesítő, lista, öt, pingvin, reklám 21 hozzászólás

Vannak rossz reklámok, de van néhány kimondottan idegesítő darab. Hüvelygomba, májmoly és éneklő pingvinek. Összeszedtük a szerintünk öt legidegesítőbbet.

Gyorskölcsön, hüvelygomba, májmoly – fontos dolgok, de mégis nap mint nap megkeserítik az életünket, főleg azért, mert a csapból is ezek folynak. Az 5 legidegesítőbb reklám szerintünk.

Canesten

Na, ez a reklám amit még az ellenségünknek sem kívánunk, főleg nem vacsora közben, mert valahogy mindig akkor érünk a legjobb falathoz, amikor a már jól ismert zene felcsendül, és akármennyire gyorsan is futunk a távirányítóhoz, mindig túl lassúnak bizonyulunk.


Mert mire odaérünk, a szimpatikus hölgy már régen benne van a témában, ami nem más, mint a hüvelygomba. Jó reklám, legalábbis a fogyókúrázóknak, ugyanis egyvalami biztos: hüvelykúp és társai után már minden étel a tányérban marad.

Kinder Pingui

Ehhez a szörnyű reklámhoz nem tudunk túl sokat hozzáfűzni, de kevés irritálóbb dolgot tudunk elképzelni a két kis pingvingyereknél, akik egy szelet tejes piskótás Kinder-szelet reményében még egy tökéletesen bugyuta és idegesítő dalt is képesek elénekelni.
 

Azt pedig egyáltalán nem értjük, hogy minek a jégkunyhóba hűtő? Ráadásul az egész reklámban az a legrosszabb, hogy az ice-ice pingvin "dalocska" alattomosan költözik bele a fülünkbe, de annyira, hogy egész nap képtelenek leszünk szabadulni tőle (pedig az eredetit imádtuk). A magyar verzió sem semmi, de mi csak a szlovákkal tudunk szolgálni, ami talán még a "hazai" változaton is túltesz.

Maggi bolognai rakott tészta

A Maggi is csodákra képes, ha reklámról van szó. A cég ugyanis minden lehetséges alkalmat megragad arra, hogy elhitesse a gyanútlan vásárlókkal, hogy az általuk forgalmazott zacskós levesek és szószok egytől egyig mindig egyrészt egészségesek, másrészt háziasak.


És igazuk is van, hiszen mi lehetne jobb vasárnapi ebéd gyanánt, mint egy jó zacskós leves és utána egy bolognai rakott tészta szigorúan porból. Nem nagyon hisszük, hogy Borsagyerekek maradéktalanul meg lennének elégedve egy ilyen menüvel… bezzeg a Maggisrácok.

Májmoly

Ezt a reklámot nemes egyszerűséggel betiltanánk, mert az tiszta sor, hogy a cél az, hogy a lehető legkevesebb hepatitis-C-vel fertőzött beteget regisztráljanak, de lefekvés előtt egy koporsós reklámmal riogatni a jónépet, több mint ijesztő.


Mi csakúgy, mint a Canesten-reklámot, ezt is a lehető legjobb időpontokban láttuk, általában lefekvés előtt, egy biztos: ezek után se nyugodt álmunk, se májmolyunk nem lesz.

Provident

Ennek a reklámnak több változata él a köztudatban, van amikor a szegény nyugdíjas nagyszülők szülinapi zsúrra kérnek kölcsön, de olyan is akad amelyben egy négytagú család hívja segítségül a céget egy kevés személyi kölcsön reményében, és egyik idegesítőbb, mint a másik.


Mi azt a verziót várjuk, amikor egy csapatnyi barátnő kér segítséget a Providenttől, mert sürgősen cipőket kell vásárolniuk, aztán három műszakban dolgoznak, hogy vissza tudják fizetni a felvett összeget…


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés