free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk télen miniben

Borsa         Címkék: divat, igen, mini, utcánláttuk, zokni 10 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hiába a március, fotósunk még a nagyobbacska zimankóban kattintott. Bizony, mezei nejlonharisnya, amit a lábakon látunk, ez pedig mint látvány, nem zavaró, csak a térdek nyüszögéséből mérhető le a végeredmény, majd 15 év múlva. Nagyon bírtuk ezt a kabátot, szép a színe, a fazonja remek, és jól megy hozzá a fekete mini, a sapka és a többszörösen körbetekert sötét sál is. A kikéredzkedő vastag zokni az egyetlen makula, de a hidegre való tekintettel mi is nagyon elnézők vagyunk. Tetszett az összeállítás, ahogy van.Jajj, amilyen jó szívvel voltunk a másik oldali kikéredzkedő zoknihoz, annyira szigorúak vagyunk most: ez, így már bántja a szemet. A fekete-fehér kontraszt itt most kifejezetten hervasztó, de a színek helyett inkább a fazonokkal van bajunk. A kis farmermini nekünk nem téli viselet, de el tudnánk képzelni megfelelő körítéssel akár a mínuszokban is – csak nem ezzel a kvázi térdzoknival, lakkcsizmával. Mi ilyet csak otthonra, vagy nadrág alá, biztonságos takarásban. Na de közszemlére? Ejnye, ejnye, Loliták – óvatosabban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés