free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ledgert keresték, de Jude Law találták

Borsa         Címkék: film, heathledger, judelaw, ösztöndíj, színész 1 hozzászólás

Barátai ösztöndíjat alapítottak Heath Ledger emlékére. A döntéshozók nem az új Heath Ledgert keresték, viszont lehet, hogy megtalálták az ausztrál Jude Law-t.

A tavaly tragikus körülmények között elhunyt - poszthumusz Oscar-díjjal kitüntetett - Heath Ledger emlékére egykori partnere Michelle Williams és barátai ösztöndíjat alapítottak. A 10 ezer dollár értékű támogatást minden évben egy tehetséges, ifjú ausztrál színész kaphatja meg. Az első nyertes a 29 éves Oliver Ackland, aki eddig főleg mérsékelten ismert ausztrál tévéfilmekben kapott lehetőséget, ezután azonban akár a világhírre is esélyes lehet. Az ösztöndíjban ugyanis benne foglaltatik, hogy a színészt Los Angelesbe utaztatják, és ott bemutatják hollywoodi színészügynököknek és producereknek. "Csodáltam Heath-t, csodáltam a munkát, amit végzett és az utat, amit választott" - mondta Ackland a díjátadón.

Az ösztöndíj pénzügyi alapjához egyébként Nicole Kidman, Hugh Jackman és Naomi Watts is hozzájárult. Az ösztöndíjast 150 pályázó közül választották ki. A döntéshozók fontosnak tartották megjegyezni, hogy a szempont nem az volt, hogy megtalálják a következő Heath Ledgert, abban ugyanis egyetértettek, hogy belőle nem lesz több.  

www.zimbio.com

Gregor Jordan rendező - Heath Ledger egyik barátja - a People magazinnak így beszélt Acklandről: "Nagyszerű színész és igazán rokonszenves. Van egyfajta Jude Law-s kisugárzása. Talán ő az ausztrál Jude Law? Ki tudja?!"


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés