free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: nem bevágós nadrágok

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, nadrág, nembevágós 18 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten nem bevágós nadrágokat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Nemrégiben írtunk már arról, hogy leáldozóban van a bevágós nadrágoknak. A legújabb trend - egyelőre még - szokatlannak tűnő nadrágfazonokat hozott, amelyek szabásában az egyértelmű közös vonás a bő és még bővebb ágyékrész. A tavaly hazánkban még csak feltünedező - sokak részéről szörnyülködéssel fogadott - basanadrág és rokonsága idén tehát jó eséllyel átveszi az uralmat a divatban. Persze nem csupán a térdig lógó ágyékkal szabott változatok, hanem az annál visszafogottabbak is. Aki máris szeretne beszerezni egy ilyen gatyát, Magyarországon egyelőre elsősorban a fast fashion boltokban érdemes keresgélnie. Mi is ezt tettük, mutatjuk a felhozatalt.Akik nehezen búcsúznak a feszülős cicanadrágtól és/vagy úgy érzik, nagyon nem tudnak megbarátkozni a basafazonnal, azok számára lehet ideális ez a verzió. A nadrágszárak itt kifejezetten szűkek, sőt a fenékrész szabása is passzentos, a bővebb vonal csak elöl mutatja meg magát, ott is csak finoman. Nem nagy váltás tehát a megszokotthoz képest, épp ezért ezeknek a modelleknek a viselésére, kombinálhatóságára is ugyanaz vonatkozik, mint a hagyományos cicanadrágokéra.
Márkák, árak:
Bershka: 5990 forint
Stradivarius: 9990 forint
Zara: 8990 forintAz előzőnél már egy fokkal bátrabb megoldás a félig basafazonú szabás. Ezeknek a nadrágoknak az esetében a szárak már bővebbek - illetve lefelé szűkülők -, és az ágyékrész elöl-hátul láthatóan ejtett, de nem lötyög. Az ilyen gatyák közepesen puha, illetve merevebb anyagokból néznek ki jól, és elkél rajtuk a vastag, megkötős öv. Ezt a  fazont alacsonyabb csajok is simán bevállalhatják.
Márkák, árak:
Pull&Bear: 8990 forint
Stradivarius: 8990 forint
háromnegyedes farmer - Pull&Bear: 8990 forint

Ezek a puhább, lágy esésű anyagból készült, elöl húzott, combközépig - vagy az alá - lógó ágyékú, kacéran lötyögős fazonok a trend "csúcsmodelljei". Igaz, ezek azok is, amelyek a legkevesebbeknek állnak jól. Hiszen nem árt hozzájuk a minimum 170 centis testmagasság, illetve a maximum 36–38-as konfekcióméret, no meg az a megmagyarázhatatlan plusz, hogy az illető úgymond tudja viselni ezt a cuccot.Ezzel persze nem elrettenteni szeretnénk benneteket attól, hogy bevállaljatok egy ilyen darabot, csupán megkímélni a melléfogásoktól. Ilyen fazonnal kapni az egyszerűbb, hétköznapi viseletre alkalmas változatok mellett elegánsabb modelleket is, tehát a basaszabás és az elegancia nem zárják ki egymást.
Márkák, árak:
Pull&Bear: 7990 forint
egyszerű szürke - Zara: 7990 forint
elegánsabb szürke - Zara: 7990 forint


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés