free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb vattakorong

Borsa         Címkék: kozmetika, lista, smink, szépség, vattakorong 4 hozzászólás

Ha szétmállik, az a baj, de ha nagyon dörzsöl, az sem jó. Főleg akkor, ha mindezért még aránytalanul sokat is kell fizetni. Lista az öt legjobb letesztelt vattakorongról.

Késő este hazaérünk, de az arcunkon még masszívan ott van a reggel gondosan felrakott smink, de azért talpig alapozóban mégsem feküdhetünk le aludni. Ilyenkor rutinosan, de már lecsukódó szemmel igyekszünk letörölni magunkról a vakolatot, és a nap során ránk tapadt koszréteget. Azonban ha valakinek egy botrányos minőségű vattakorong akad a kezébe segítség gyanánt, arra igencsak elkeserítő percek várnak. Leteszteltünk hét különböző márkájú arctisztító vattakorongot, és a tapasztalataink alapján összeállítottuk a Borsa ötös listáját. Ismét volt zsűri és szempontrendszer, a végén pedig pontozás. A szempontok a következők voltak: mennyire mállik szét az adott darab, mennyire drága egy csomag, és mennyire puhák a korongok (és persze, hogy jól dolgoznak-e, lekapják-e a megfáradt sminket). Ezek után pedig jöjjön a lista.

Hartmann Bel

Az utolsó helyen a Hartmann Bel kozmetikai vattakorongja végzett, a csomagra sejtelmesen csak annyit írtak, hogy lenmentes mikroszálas – számunkra ez annyit jelentett, hogy tetemes mennyiségű műanyagot tartalmaz, de ettől függetlenül adtunk neki egy esélyt. Nem volt vele nagy bajunk, de nem volt sem elég tartós, sem pedig elég puha ahhoz, hogy az ötödik helynél előkelőbb helyezést érjen el. De szívesen várjuk egy visszavágóra, egy kevés fejlesztés után. Mindenesetre a mostani állapotában 1 pontot kapott, amivel az ötödik helyet sikerült megkaparintania.

Nivea

A jó öreg Niveától többet vártunk a negyedik helynél. Nem is végzett volna rossz helyen, ha csak a minőség számít, azonban az a baj a márkás termékekkel, hogy az áruk ugyan borsos, de semmivel sem tudnak többet az olcsóbb, sok esetben márkátlan termékeknél. Hiába készül 100 százalék pamutból, ha nekünk nem volt elég puha, bár sokkal jobb érzés volt ezzel az arctisztítás, mint a Hartmann Bellel. Még mindig nem voltunk tökéletesen elégedettek. És hiába bírja a strapát, és marad egyben egy kiadós radírozás után is, mi csak 2 pontot szavaztunk meg neki, és ezzel negyedik lett a listán.

Lilibe Rossmann

Az első három helyen olcsó, saját márkás termékek végeztek. Bronzérmes versenyzőnk a Rossmann tiszta pamutból előállított vattakorongja lett, ami már a puhaságát tekintve teljesen rendben volt. Amiért mégis csak a harmadik helyre sikerült felkúsznia, azt annak az egyszerű ténynek köszönheti, hogy sokkal kevésbé bírja a gyűrődést: benedvesítve könnyen szétmállik, sokkal jobban, mint a most következő két korong. Ha más nem lenne, mi ezt vennénk, de van. Ezért most csak 3 pontot kapott, és ezzel a harmadik helyet.

Aro

A csomagolási versenyt ugyan csúfosan elbukta volna, de szerencséjére mi nem a külső alapján pontoztunk. Csakúgy, mint az előző kettő korong, ez is 100 százalék pamutból készült, elég puha, nem nagyon szakad, ráadásul olcsó is, szinte szemtelenül. Kell ennél több? Mi most ennek a terméknek 4 pontot adtunk, amivel ezüstérmes lett a vattakorongok ligájának döntőjében. Gratulálunk, szép volt Aro!


Ebelin DM

Már meg sem lepődünk azon, hogy a versenyt a DM saját márkás terméke nyerte meg. Minőségbeli eltérést nem tapasztaltunk az első és a második helyezett között, sőt az árban sincs számottevő különbség, amiért mégis az Ebelin vattakorongja nyert, az az, hogy ez volt a tesztelt korongok közül az egyetlen kétoldalú. A nyomott mintás oldal finoman dörzsöli az arcot, ami radírozáskor különösen jó, a sima felület pedig sminklemosásnál jön jól. A kétoldalúsága miatt 5 pontot kapott, és ezzel megnyerte a versenyünket.
Nézd meg a letesztelt vattakorongokat!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés