free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Diana nyomdokaiban

Borsa         Címkék: aids, carlabruni, hiv, jótékonyság, ladydiana 0 hozzászólás

Carla Bruni egy AIDS-ellenes szervezet nagykövete lett. A jótékonysági munkában Lady Diana emléke és személyes érintettség is inspirálja.

Carla Bruni kinyilvánította, hogy Lady Diana nyomdokaiba kíván lépni. Nicolas Sarkozy francia elnök felesége ugyanis nagy elismeréssel adózik a néhai walesi hercegnő jótékonysági munkája előtt, és elhatározta, hogy maga is hasonló szerepet vállal majd különféle karitatív szervezetek munkájában. "Diana hihetetlen volt. Megérintette, és megcsókolta az AIDS-betegeket. Rendkívüli munkát végzett, ami nagy előrelépést jelentett a járvány elleni harcban" - jegyezte meg Bruni. "Rengeteget tett és nem csupán az Egyesült Királyságban" - tette hozzá az elnökné.

www.daylife.com

Carla, aki egy genfi központú AIDS-ellenes szervezet nagykövete lett, nemrégiben a nyugat-afrikai Burkina Faso államban járt, és ragaszkodott ahhoz, hogy együtt fényképezzék a HIV-fertőzött betegekkel. Elismerte, hogy ehhez Lady Diana tevékenysége adta neki az inspirációt. Bruni emellett személyesen is értett a témában, hiszen a testvére, Virginio 2006-ban, AIDS-ben hunyt el.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés