free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk merész színekben

Borsa         Címkék: divat, igen, kabát, szoknya, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon bátor, nagyon vagány, nagyon határozott szerelés ez – érződik rajta a tudatosság és az egyéni stílus íze. Szerintünk tízből kilenc ember nem kapná fel ezt a mély, erős pirosat lilával, hozzá kockákat, prémes kapucnit és sapkát, de amilyen hajmeresztő elsőre, annyira rendben van, és csak üdvözölni tudjuk. Ez a lila körítés mint egy lórúgás, akkora lendületet ad az összeállításnak, és nekünk nagyon jó példa arra, hogy bátran öltözködni ízléssel is lehet. Köszönjük szépen.Emitt pedig pompásan tudjuk példázni, hogy a merészség, a kreatív gondolatok és a jó ízlés akkor sem mindig járnak együtt, ha otthon jó szándékok vezéreltek bennünket öltözködéskor. A kabát nekünk már önmagában fáj, de hogy pont arra a fehér térdzoknira kacsintson rá, az már sok a jóból. A kiintegető mustársárga pulóver kockás szoknyával és ezzel a táskával pedig végképp hervasztó (a hótaposóról mélyen hallgatunk), pedig lenne potenciál az egyes darabokban, de hiába: merőben más körítés illenék hozzájuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés