free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 testrész, amit utálunk magunkon

Borsa         Címkék: has, lista, szépség, testrész, toka 15 hozzászólás

Lóg, eláll vagy csak egyszerűen túl nagy. Mindannyian tudunk legalább egy olyan testrészt mondani, amivel nem vagyunk kibékülve. Mi most összeszedtünk ötöt.

Mindenkinek akad a tarsolyában legalább egy olyan testrész, amit szívesen lecserélne valami formásabbra vagy legalábbis kevésbé nagyra, lógóra, elállóra. A sor végtelen, mert ha két csaj egyszer belekezd a nemszeretem testrészek felsorolásába, akkor ott egy végeláthatatlan panaszáradat veszi kezdetét. A Borsa összeszedte az 5 legutálatosabb testrészt, amit szívesen lecserélnénk magunkon.

Boka

Ha valaki vastag bokával született, akkor bizony nincs mit tenni, meg kell szokni, mert hiába a napi torna vagy bármilyen népi "gyógymód", a bokából bizony nem lehet lefaragni. A legjobb lesz, ha megszokjuk és megszeretjük. Lehet ugyan trükközni, tűsarkúval és fekete harisnyával, de csodatévő módszer létezéséről egyelőre nincs tudomásunk. Azonban semmiképpen sem szabad tragikusan felfogni a bokaügyet, ugyanis a legtöbb nő hasonló cipőben jár.

Fül

Bár tapasztalataink szerint a kifutók világában kimondottan szeretik az elálló fülű modelleket, mi mégsem vágyunk nagy Dumbó lapátfüleire hajazó, elálló parabolaantennákra. Ha valakinek eláll a füle, az tudja, hogy mennyire kellemetlen tud lenni, ha a koboldfülek még a gondosan ráfésült haj alól is huncutul kikandikálnak, eleinte küzdünk ellene, aztán jön a hanyag sapkás korszak, a végére pedig beletörődünk. Sőt még az is lehet, hogy meg is szeretjük a vitorlára emlékeztető elálló cimpákat.

Has

A pocakra van gyógymód, hasizomtorának hívják, de kétségkívül igencsak utálatos dolog. A másik trükk, ha egyszerűen nem eszünk este hat után, de azt meg olyan nehéz megállni. Így aztán akaraterő híján lapos helyett, hetykén kidomborodó has lapul az ing alatt, amit mindenféle csodaszerekkel próbálunk meg leszorítani, több-kevesebb sikerrel, legalábbis a téli időszakban. Nyáron pedig szigorúan megpróbáljuk behúzni, az sem gond, ha nehezen vagy alig kapunk levegőt, a lényeg a lapos has.

Integetőizom

Korral jár, no meg a karizmok edzésének teljes hiányával. Eleinte úgy védekezünk ellene, hogy a BKV-n nem használjuk a fejünk felett lévő kapaszkodókat, nehogy utastársainknak szemet szúrjon a megereszkedett, a menetszélben ide-oda ringó bőrréteg. Aztán torna helyett szépen lassan rászokunk a hosszú ujjú felsőrészekre, még a legnagyobb kánikulában is, a lényeg, hogy a karunk rejtve maradjon.


Toka

Egy ideig nem foglalkozunk vele, egészen addig, amíg fel nem fedezzük az első olyan fotót, amelyen ott virít a tokánk. Feltesszük a kérdést, hogy hogyan fordulhat elő, hogy hirtelen ott teremnek az állunk alatt azok a nemkívánatos redők, ráadásul mindenféle fogyókúra ellenére makacsul ragaszkodnak hozzánk, legalább annyira, mint az úszógumink deréktájékon. Vannak ugyan különböző tornák a toka ellen, de jobb, ha hozzászokunk, mert szinte lerobbanthatatlan.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés