free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld életre keltette Kent

Borsa         Címkék: barbie, divat, fotó, ken, lagerfeld 2 hozzászólás

A francia Colette divatház is megünnepli az 50 éves Barbie babát. Az ez alkalomból készült fotósorozaton Lagerfeld életre keltette Barbie pasiját.

Várható volt, hogy az 50 éves Barbie jubileum kapcsán éppen eleget hallunk majd idén az ikonikus plasztikbabáról. És tessék. Most épp a francia Colette illetékesei érezték úgy, hogy nagyon jó lesz az mindenkinek, ha a divatház is megünnepli a fél évszázados szülinapot. Persze mi mással, mint egy speciális, Barbie-ihlette kollekcióval?

A kollekcióhoz természetesen fotósorozat is készült, amelynek kivitelezését nem bízták akárkire: a képeket ugyanis a fotóművészként is jeleskedő divatguru, Karl Lagerfeld készítette. A fotókon a ruhákat Barbie és Ken mutatják be, ami nem tűnik épp felkavaróan fantáziadús ötletnek, ám van azért némi csavar a dologban.

www.nitrolicious.com, www.trendhunter.com
Nézd meg az élő Ken-t és a plasztik Barbie-t

Barbie-t ugyanis valóban egy plasztikbaba személyesíti meg a fotókon, Ken-t viszont egy élő férfimodell, az olasz Baptiste Giacobini. Nos, a magunk részéről láttunk már szebb és kreatívabb divatfotókat is, ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy Giacobini nem volt rossz választás Lagerfeldtől, ugyanis a modell azért messze jobban néz ki, mint a bárgyú mosolyú műanyag Ken.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés