free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szürke csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, kabát, utcánláttuk 14 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A gumicsizmához való szeretetteljes kötődés nagyon személyiségfüggő. Míg egyesek rajonganak gyerekkorunk szimbólumáért, és felnőttkorban is előszeretettel viselik, addig mások még disznóvágásra se kapnák fel, annyira taszítja őket az ormótlan műanyag. Nekünk mindenesetre tetszett ez a halványszürke, majd' térdig érő példány, a betűrt szűk farmerrel jó barátságot ápolnak, és a csöpp dísz, a kulcstartó/óralánc nekünk szemet gyönyörködtető plusz. A kabátkára rossz szavunk sincs, a sál kellemes darab - szerény szett, de szerettük.Valószínűleg a francia trikolór előtti főhajtás jegyében telt az otthoni öltözés, csak a kiegészítőket nem sikerült beilleszteni a kompozícióba. Ahogy mondani szoktuk: az egy dolog, hogy külön-külön nem rosszak az egyes darabok, a kabátka például kifejezetten pofás, de ha diszharmónia zsákutcájába futunk bele a buzgólkodással, sosem leszünk előrébb. Meg se számoljuk, hány a szín ezen az öltözéken, de a fekete harisnyát és a szürke csizmát is biztosan elfelejtettük volna, a barna táskáról nem is szólva. Vive La France!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés