free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete bőrben

Borsa         Címkék: bőr, divat, igen, szoknya, utcánláttuk 15 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nekünk ez a szett példaértékű összeházasítása a vagányságnak és a vérbő, kacér nőiességnek, mindezt ráadásul úgy, hogy nem megyünk le közönségesbe, cafkába, hanem pont addig vannak húzva a határok, ameddig a jó ízlés engedi. Szép a dekoltázs, a kabát elegáns meg laza egyszerre, az öv pedig nagyon szépen kiemeli a derekat. A csizma és a táska hibátlanul mutatnak együtt (a tökéletes anyagegyezés, ugye), nekünk azonban mégse annyira szívünk csücske ez a lábbeli. Szerintünk az alsó lábszárnak vizuálisan annyira nem tesz jót, de ez legyen a legnagyobb bajunk.Nekünk fájnak ezek az óriási prémgallérok, tényleg az az érzése az embernek, mintha egy kisebbfajta élő állat lenne a nyak köré csavarva. De ettől függetlenül se valami szép ez a kabát, a fazon és a varrások még hagyján, de ezzel az övvel végképp nehéz kibékülni. A szoknya akár jó is lehet, ezt nem tudjuk pontosan megállapítani, de ehhez a kabátkához szinte mindegy is. Nem szép látvány, na, nekünk valami szovjet utcaképet idéz, sok-sok évvel ezelőttről. Kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés