free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fröccsöntött divat Milánóban

Borsa         Címkék: divat, fashionweek, kollekció, milánó, tervező 0 hozzászólás

Az úszódressz és a gumicsizma nem éppen két olyan ruhadarab, amit a kifutók világából ismerünk, pedig mi ott láttuk őket, ráadásul Milánóban. Beszámoló.

A Milánóban eltöltött napok visszaadták nekünk a reményt arra, hogy az olasz divat, szemben a Londonban tapasztaltakkal, még mindig a régi. Az olasz tervezőkre jellemző csillogás és túldíszítettség eddig ugyan elmaradt, de ha a válság csak ennyiben érinti a divatot, mi nem bánjuk. A második részből kiderül, hogy a csillogás nem vonult ki az olasz kifutókról, és arra is fény derül, hogy mit ért a Prada fröccsöntött divaton.

www.style.com
Pucci és a többi kollekció

A hivatalos programot Emilio Pucci bemutatójával folytattuk, a divatház ruháit szerettük eddig is, de valahogy sosem gyakoroltak ránk akkora hatást, mint mondjuk Versace vagy Galliano kollekciói. A Pucci-ház idei kollekciójával is maradéktalanul meg voltunk elégedve, ha a hüledezés és a "mindet ide nekünk" hatás elmaradt. A ruhák szépek voltak, a színek a téli szezon ellenére élénkek, az anyagválasztással is meg voltunk elégedve, de valahogy az olaszoktól mindig, ha nem is csodát, de valami különlegeset várunk, ez pedig ebben az esetben elmaradt. Két kedvencet azért sikerült kiválasztanunk, az egyik egy érdekes sas mintás, aszimmetrikus vállú fehér mini ruha volt, bár a hozzá tartozó fehér extrémen hosszú csizmával csak nehezen tudtunk megbarátkozni. A másik szívünknek kedves darab egy hosszú, pánt nélküli királykék selyemruha volt.

http://content.coutorture.com
Moschino

Az elmúlt években a Moschino összes kollekciójával meg voltunk elégedve, vidámak és egyediek voltak, ráadásul visszahozták a divatba a masnikat, aminek mi különösen örülünk. A mostani kollekcióval is levettek minket a lábunkról, a meglehetősen komor színek ellenére a bemutatott darabok összességében vidámak és egyediek voltak. Ha hinni lehet a Moschino trendelőrejelzésének, akkor a fekete és a piros házassága újra virágozni fog, valamint visszatér a rózsaminta, és még mindig tartani fogja magát a tyúklábminta - mi igazából egyiket sem bánnánk. Kedvenc darabunk, egy tyúklábmintás, deréktól bővülő kabát volt, valamint egy fekete alapon rózsamintás, selyemből készült ruha, ami izgalmasan kombinálja a mostanában divatos hagyma fazont a harmincas években népszerű dekoltázzsal.

http://content.coutorture.com
Gucci

A Gucci már régóta a szívünk csücske, bármilyen tervező állt is a divatcég élén, mindig sikerült megtalálniuk a tökéletese irányvonalat, és ez most is sikerült. Bár a tavalyi kollekcióhoz képest a most bemutatott darabok már jóval gyászosabbak, de még mindig nem voltak síri hangulatúak a felvonultatott ruhák, ugyanis a felhasznált fényes anyagok feldobták a fazon szempontjából izgalmas darabokat. A Gucci-ház szerint a maszkulin vonal még a következő szezonban is tuti befutónak számít, azonban a matt férfias szövetek helyett sokkal inkább a csillogó anyagok dominálnak. Szerettük a fekete alapon mintás miniruhákat, a nyolcvanas éveket idéző leggingseket és a férfias szabásvonalú öltönyöket.

http://content.coutorture.com
Cavalli

Bár nagyra tartjuk Roberto Cavalli tehetségét, a sok felhasznált bőr és szőrme felett nem igazán tudunk szemet hunyni. Főleg annak ismeretében, hogy mind az állati bőrt, mind pedig a szőrméket tökéletesen lehet jó minőségű és tényleg mutatós szintetikus alapanyagokkal helyettesíteni. Persze mi is bőrcipőt és bőrtáskát hordunk, de bőrnadrágban és bundában már nem gondolkodunk. A megszokotthoz képest most jóval kevesebb szőrméből és bőrből készült darabot láttunk. Helyette láttunk úszódresszel kombinált muszlinruhát, amiből csak arra tudunk következtetni, hogy Cavalli úgy reagál a válságra, hogy bevételkiegészítés gyanánt betör az úszódresszek piacára. Kedvenc darabunk egy többrétegű muszlin selyemruha, ami ugyan messze nem alkalmas őszi ruhának, attól még jól mutat.

1. Fröccsöntött divat Milánóban
2. GumicsizmadivatLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés