free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 leghatékonyabb bőrradír

Borsa         Címkék: bőrradír, kozmetika, lista, szépségápolás, teszt 3 hozzászólás

Listába szedtük az általunk letesztelt bőrradírokat. Volt, ami csípett, volt, ami fájdalmat okozott, de összehoztuk a végeredményt a hatékonyság szempontjából.

Ezen héten leteszteltünk hét bőrradírt, kentünk, és dörzsöltünk a végén pedig a szigorú zsűri meghozta a végső döntését. A listára a legjobban radírozó, tehát a leghatékonyabb bőrradírok kerültek fel. Íme a lista az öt leghatékonyabb általunk tesztelt bőrradírról.

Avon

Az ötödik helyen az Avon barnacukros arcradírja végzett, ami nem radíroz ugyan erőteljesen, de valamilyen csoda folytán mégis puhává és tisztává varázsolja a bőrünket, ami ebben az esetben kritérium volt. A titok nyitjára ugyan nem derült fény, mivel az apró cukorszemek szerintünk nem radíroznak elég erőteljesen, de ha valakinek érzékeny a bőre, akkor érdemesebb egy ilyennel próbálkoznia, mint egy durva, smirgliszerű készítménnyel. 1 pontot és az 5. helyet kapta tőlünk az Avon cukros lekvárszerű bőrradírja.

Alverde

A hámréteg eltávolításáról ebben az esetben apró kovagolyók gondoskodnak, ráadásul meglehetősen gyengéden és mégis alaposan. Kevés kell belőle, de tiszta és puha lesz tőle a bőrünk, ami egyértelműen annak a jele, hogy hatásos termékkel találtuk szembe magunkat. Hatékony ugyan, de ebből a szempontból van nála jobb is, úgyhogy az Alvere radírja 2 pontot és ezzel a 4. helyet szerezte meg magának.


Freeman

Ismét egy barackos termék, csakúgy, mint az Alverde, de itt már kovagolyó helyett barackmag őrlemény gondoskodik arról, hogy ne maradjon az elhalt hámréteg az arcbőrünkön. A szemcsék nem voltak túlságosan durvák, de ettől függetlenül tisztának és felfrissültnek éreztük az arcunkat a radírozás után. Meg voltunk vele elégedve, de volt nála jobb, ezért mi most 3 pontot és a bronzérmet szavaztuk meg neki.


Lush

A Lush tengeri sós arcradírja az egyik legkülönlegesebb általunk tesztelt termék volt, a megszokott sárgabarackmag őrlemény és kovagolyó helyett itt egyszerű tengeri só gondoskodott arról, hogy az arcbőrünk puha és felfrissült legyen. A sószemcsék pedig drasztikusan ugyan, de tökéletesre radírozták a bőrünket. Szerettük ezt a terméket, de volt egy ami megelőzte, ezért a maga 4 pontjával a második helyre került.


St. Ives
    
Bírjuk mi a fájdalmat, de azért azt nem tudjuk kijelenti, hogy szeretjük, pedig ehhez a bőrradír mellé nem árt, ha magas fájdalomküszöb társul. Ugyanis a benne található sárgabarackmag őrlemények elég agresszívan radírozzák a bőrt, de ahhoz, hogy a legfelső elhalt hámrétegünket tökéletesen el tudjuk távolítani bizony ez kell. Használat után a bőrünk puha volt, az erőteljes dörzsöléstől ugyan kipirult, de abban is biztosak vagyunk, hogy sikerült tökéletesen leradíroznunk a bőrünket. 5 pont és aranyérem, mi ezt szavaztuk meg a St. Ives arcradírjának.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés