free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk narancsban

Borsa         Címkék: divat, igen, narancs, trend, utcánláttuk 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem voltunk tökéletes egyetértésben, de addig-addig győzködtük egymást, míg végül úgy döntöttük, bátran ajánljuk kiszemeltünket. Előre borítékoljuk, hogy ez a szőrmés halvány kabátka meg fogja osztani a népet, de ez teljesen normális, minket is megosztott. A többinek viszont simán jár a főhajtás: a magas gallér nagyon ott van, ezt különösen bírtuk, a narancs sapka-sál hibátlan, a napszemüvegtől meg kicsit rejtőzködő, titokzatos az ábrázat. A farmer szép és jól is áll, a csizma teljesen átlagos. Nem akadt el a lélegzetünk, de ezekért a narancsokért jár az öt pont.A narancsszín pufidzseki önmagában elég huncut darab, megfelelő házasításokkal akár jól is mutathatna, szép tavaszcsalogató darab. A feltételes mód nyilván annak szól, hogy ezzel a színorgiával sikerült elvenni az erejét, nem üt, nem mutat, nem kommunikál semmit. Pedig üdvözlendő, ha valaki szereti a színeket, de mint tudjuk, kettő-háromnál többet egyszerre magunkra pakolni kockázatos vállalkozás, és ritkán sül el jól. Itt sem sikerült. Az usánka vagány, a lila trendi, a citromos tatyó se lehet olyan rossz – csak az otthoni castingon sajnos mind átment a rostán, és fullasztó lett a végeredmény.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés